Новини

ACINO підтримує всесвітній День серця разом із Всесвітньою федерацією серця

Новини

ACINO підтримує всесвітній День серця разом із Всесвітньою федерацією серця

29/09/2020

Охорона громадського здоров’я наразі особливо актуальна на тлі пандемії Covid-19 і спричинених нею фізичних, емоційних та економічних наслідків. За даними Всесвітньої федерації серця у цьому році з причини Covid-19 вже було втрачено майже мільйон життів. Для порівняння: за оцінками, у 2017 році від серцево-судинних захворювань (ССЗ) у світі померло 17,8 млн чоловік. Сьогодні, у зв’язку з тим, що пацієнти не відвідують лікарні з остраху заразитися вірусом, їх здоров’я піддається ще більшій загрозі. А пацієнти з ССЗ та Covid-19 стикаються з подвійною загрозою. Вони більше схильні до розвитку важких форм вірусу, і тому мають більше піклуватися по свої серця.

ACINO, як соціально-відповідальна фармацевтична компанія, яка прагне зробити високоякісні ліки доступними для пацієнтів та медичних працівників на ринках країн, що розвиваються, вважає важливим підтримувати найбільш вразливі категорії населення та одне одного в боротьбі із серцево-судинними захворюваннями. ACINO прагне забезпечити пацієнтів необхідними лікарськими засобами на ринках, де оперує, та просувати здоровий спосіб життя, щоб мати можливість керувати серцево-судинними захворюваннями.

У 2020 році ACINO виступає офіційним партнером Всесвітньої федерації серця з проведення кампанії Всесвітнього дня серця, який відзначається щорічно 29 вересня у більше ніж 100 країнах світу за підтримки ВООЗ, а також ЮНЕСКО.

Цьогоріч Всесвітня федерація серця поставила перед собою наступні завдання:

  • скоротити глобальну смертність від неінфекційних хвороб на 25% до 2025 року;
  • зменшити навантаження на економіку країн від ССЗ;
  • впровадити науку в політику, щоб взаємодіяти з державними установами та урядовими структурами;
  • надихати на зміни та створювати діалог;
  • підвищувати обізнаність про фактори ризику ССЗ та впливати на фактори ризику, які можна змінити.

Підтримуючи дану кампанію та повністю розділяючи прагнення Всесвітньої федерації серця, ACINO впродовж року сприятиме підвищенню рівня інформованості населення планети про ССЗ, фактори ризику, методи профілактики, правильний спосіб життя для їх попередження в країнах світу, де компанія здійснює свою діяльність.

ACINO в Україні вже не перший рік підтримує дану кампанію в країні, що охоплює як фахівців кардіологічних спеціальностей і пацієнтів, які страждають на ССЗ, так і пересічних українців.

Однією зі щорічних ініціатив в рамках всесвітньої кампанії є підсвітлення визначних об’єктів у містах-мільйонниках у червоний колір серця. З 29 вересня по 04 жовтня 2020 року у місті Києві за ініціативи ACINO в Україні буде підсвітлений Парковий міст через р.Дніпро з нагоди Всесвітнього дня серця з метою привернути увагу до проблематики ССЗ. Підсвітлення мосту здійснюється з 19:00 та до світанку.

Компанія запрошує містян та гостей міста відвідати пішохідний міст впродовж цих днів та долучитися до всесвітньої кампанії з запобігання та профілактики ССЗ разом зі швейцарським персонажем – коровою Acia від ACINO, яка буде на місці підвищувати рівень обізнаності українців про хвороби серця та пропагандувати здоровий спосіб життя для їх попередження.

Acia чекатиме на вас на Парковому мосту через р. Дніпро у вівторок, 29 вересня, з 18:00- 21:00, та у суботу і неділю, 3 та 4 жовтня, з 15:00 до 21:00.

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ