НовиниПодії

Всеукраїнська конференція-вебінар «Серцево-судинні та респіраторні патології у практиці сімейного лікаря: досягаємо цілей, рятуємо життя», 21 березня

НовиниПодії

Всеукраїнська конференція-вебінар «Серцево-судинні та респіраторні патології у практиці сімейного лікаря: досягаємо цілей, рятуємо життя», 21 березня

16/03/2018

Компанія Sandoz в Україні повідомляє про проведення Всеукраїнської конференції-вебінару «Серцево-судинні та респіраторні патології у практиці сімейного лікаря: досягаємо цілей, рятуємо життя», яка відбудеться 21 березня 2018 р. о 15:30 у приміщенні готелю Mercure Kyiv Congress за адресою м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6 та у приміщенні готелю Reikartz Парк Готель за адресою м. Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 146 із трансляцією на всі обласні центри України.

До участі у заході запрошені більш ніж 1000 лікарів різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, кардіологи, пульмонологи та отоларингологи.

Медичний директор компанії Sandoz в Україні Кухар О.А. представить компанію Sandoz та нагадає про ініціативу SARI (Sandoz Antimicrobial Resistance Initiative) зі  стримування антибіотикорезистентності в Україні.

Науковим модератором події виступить професор, заслужений лікар України, президент Асоціації лікарів Поділля Мостовой Ю.М.

В ході своїх виступів провідні українські експерти нагадають медичній спільноті про головні чинники смертності в Україні та шляхи їх подолання. Провідні фахівці в галузі кардіології та нефрології висвітлять проблематику та наслідки серцево-судинних захворювань. Експерти в галузі пульмонології та отоларингології актуалізують принципи раціонального використання антибіотиків, ознайомлять з сучасними методами діагностики та лікування найпоширеніших інфекційних захворювань дихальних шляхів.

_________________
За додатковою інформацією звертайтеся:
Ганна Акопян
Відділ зв’язків із громадськістю компанії
Sandoz в Україні
+38 (0) 44 495 28 66
[email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ