Новини

XV Ювілейний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея – 2014»

24/10/2014

XV Ювілейний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея – 2014» зустрів колег родинною атмосферою

П’ятнадцять років поспіль фармацевтична спільнота напередодні професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — вшановує колег на Щорічному конкурсі професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея».

Цьогорічний конкурс відбувся у новому, камерному, форматі та пройшов у дружній атмосфері єдності.

Ми всі разом переживаємо час незвичних рішень, неймовірних випробувань, але одночасно це час нових натхнень і сподівань, час надій та змін.

Фармацевтична галузь не стала винятком, і як одна з найважливіших сфер у системі охорони здоров’я країни виконує свій професійний обов’язок перед суспільством, забезпечуючи безперервну роботу всіх сегментів — від виробників ліків, дистриб’юторів до роздрібної торгівлі.

Професіонали об’єднуються, щоб виконувати свою місію перед суспільством, аби кожен спеціаліст мав можливість реалізувати свої вміння, досвід та знання на користь людям.

У коловороті нинішніх подій професія фармацевта розкрилась для всіх своєю багатогранністю, важливістю та відповідальністю.

Церемонію нагородження переможців конкурсу «Панацея – 2014» урочисто відкрили: Андрій Шипко, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення розвитку фармації, здійснення фармацевтичної діяльності, виробництва та обігу виробів медичного призначення, розвитку сучасних медичних технологій Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Юрій Савко, заступник міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції, та Михайло Пасічник, голова Державної служби України з лікарських засобів.

Серед переможців були відзначені військові колеги-фармацевти у таких номінаціях:

«Аптека року» — аптека Головного військово-медичного клінічного Ордена Червоної Зірки центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

«Аптекар року» — Віктор Реліцький, начальник аптеки відділу медичного постачання військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, майор медичної служби.

Приклад відданості професії продемонструвало національне фармацевтичне підприємство «Фітофарм» — компанія, яка розташована і продовжує працювати в зоні АТО. Лише завдяки мужності, злагодженим діям і зусиллям колективу виробництво лікарських засобів у цих надскладних умовах ані разу не зупинилося. Компанія «Фітофарм» була відзначена в номінації «Компанія року».

 

У номінації «Препарат року» перемогу здобули в безрецептурній групі:

КАЛЬЦІЙ-Д3 НІКОМЕД — компанія Takeda;

КАРДІОМАГНІЛ — компанія Takeda;

МЕЗИМ® ФОРТЕ — компанія «Берлін-Хемі/Менаріні»;

СПАЗМАЛГОН® — компанія Actavis Group;

ФУЦИС® — компанія «Кусум»;

засіб АКВА МАРІС® — компанія «Ядран»-Галенська Лабораторія д.д.

Серед рецептурних препаратів:

АКНЕТІН — компанія «Ядран»-Галенська Лабораторія д.д.;

АКТОВЕГІН — компанія Takeda;

АСКОРІЛ ЕКСПЕКТОРАНТ — компанія«Гленмарк»;

ВАЗАР — компанія Actavis Group;

ДОСТИНЕКС — компанія Pfizer;

ЕРОТОН® — компанія «Фітофарм»;

КЛЕКСАН® — компанія «Санофі»;

КОНКОР — компанія Takeda;

ЛАНТУС® — компанія «Санофі»;

ЛІРИКА — компанія Pfizer;

НІМЕСИЛ® — компанія «Берлін-Хемі/Менаріні»

У номінації «Проект року» визнано проект «Система оцінки технологій охорони здоров’я» Громадської спілки «Українське агентство з оцінки технологій охорони здоров’я».

У номінації «Шляхом відповідального бізнесу» відзначено компанію «Такеда Україна» за «Соціально-економічну політику компанії стримання цін».

У номінації «Соціальний проект року» визнано:

соціально-освітній проект компанії Actavis в Україні «Діагностика і лікування хвороби Альцгеймера. Освітні програми для лікарів і пацієнтів»;

проект із комплексним підходом до розв’язання проблем дитячого цукрового діабету в Україні

«Діабет. Допоможемо разом» компанії «Санофі-Авентіс Україна».

Фармацевтична професія потребує постійного підвищення кваліфікації і рівня знань, уміння швидко приймати рішення і працювати на стику традиційних і нових життєвих напрямів та процесів і при цьому виявляти відповідальний підхід.

Саме конкурс «Панацея» є шкалою професіоналізму і сучасного підходу до фармацевтичної діяльності.

Велика вдячність і шана всім колегам фармацевтичної спільноти, успіхів у майбутньому, надійного партнерства та чесної конкуренції!

Фотографії заходу дивіться

на сайті Щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея»,

а також в електронній версії журналу “Фармацевт Практик” №10, 2014 р.

 

“Фармацевт Практик” #10′ 2014

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ