Новини

Конференція «Об’єднання зусиль для боротьби з резистентністю до протимікробних засобів»

Новини

Конференція «Об’єднання зусиль для боротьби з резистентністю до протимікробних засобів»

25/05/2017

Компанія Sandoz в Україні повідомляє про проведення конференції «Об’єднання зусиль для боротьби з резистентністю до протимікробних засобів», яка відбудеться 26 травня з 13:00 до 16:00 у приміщенні готелю «Алфавіто» за адресою м. Київ, вул. Предславинська, 35. Крім Києва трансляція заходу відбудеться на 22 обласних центри України.

Існує все більше доказів того, що антибіотики стають все менш ефективними, оскільки бактерії розвивають зростаючий імунітет проти них. Стійкість до антибіотиків є глобальною проблемою, яку ми зможемо подолати тільки шляхом співпраці. Підвищення обізнаності про те, що цінні лікарські засоби повинні використовуватись тільки у разі справжньої необхідності, настільки ж важливе, як і роз’яснення їх правильного використання.

Мета заходу – нагадати медичній спільноті про ризики нераціонального використання антибіотиків і про необхідність стримування подальшого росту антибіотикорезистентності в Україні.

До участі у конференції запрошені провідні експерти у галузях пульмонології, терапії, педіатрії, отоларингології та представники вищих навчальних закладів.

За підсумками конференції буде підписана резолюція про стримування росту подальшої резистентності в Україні.

 

Джерело: прес-служба Sandoz в Україні

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ