Статті

Обличчям до покупця: навчаємося разом із Johnson & Johnson

06/08/2018

Із метою підвищення обізнаності фармацевтів щодо представлення у категоріях продукції виробництва компанії Johnson & Johnson та покращення рівня обслуговування споживачів ТОВ «Джонсон і Джонсон Україна» оголосило про старт оновленої навчальної платформи «Фарм Експерт 2.0»

Фармацевтичний ритейл, як відомо, має дуже високий рівень конкуренції. Це спонукає аптеки до освоєння нових технологій управління асортиментом, вивчення особливостей препаратів і стандартизації системи їхньої викладки на полиці для досягнення головної мети — покращання рівня обслуговування, підвищення зацікавленості та задоволення потреб споживача відповідно до його очікувань.

Водночас для аптеки відсутність товару на полиці — це втрата грошей. Але як варто його розміщувати? Знаючи та виконуючи загальні правила та особливості державних стандартів щодо викладки різних категорій продуктів, ви зможете коректно, а головне без втрати часу привернути увагу споживача до препарату.

Навчальна платформа «Фарм Експерт»

Навчальну платформу «Фарм Експерт» створено з метою підвищення обізнаності фармацевтів щодо стандартів викладки препаратів і чинних державних стандартів. Платформа є відкритою для всіх зацікавлених осіб та знаходиться за посиланням https://pharmexpert.com.ua/.

Усі навчальні матеріали є загальнодоступними, простими для розуміння та логічними.

Усі бажаючі аптеки можуть не тільки ознайомитися з правилами викладки, а й на прикладі препаратів виробництва компанії Johnson & Johnson закріпити знання на практиці — взяти участь у навчальній програмі та позмагатися з іншими аптеками у навичках викладки. Взяти участь у змаганні просто: для цього потрібно завантажити фото викладки на сайт для голосування. Голосувати за фотографії можуть не тільки учасники програми, але й ті, хто зареєструється на сайті шляхом авторизації через свою сторінку в соціальній мережі Facebook, тобто до голосування можна залучати друзів, членів сім’ї та усіх бажаючих. Детальні правила навчальної програми з викладки ви зможете знайти на офіційному сайті програми https://pharmexpert.com.ua/.

Навчальна платформа «Фарм Експерт 2.0»

З липня навчальна платформа розширюється та трансформується у «Фарм Експерт 2.0».

На сайті буде доступний новий розділ — Навчальна програма з продуктів компанії Johnson & Johnson https://pharmexpert.com.ua/.

Тепер ви зможете ознайомитися з продуктами виробництва компанії Johnson & Johnson, вивчити їхні особливості та головні переваги. Портфель препаратів Johnson & Johnson широкий і призначений як для дорослих, так і для дітей.

Крім навчальних матеріалів, усім будуть доступні корисні пізнавальні статті про наукові дослідження, інтерв’ю з визнаними авторитетними фахівцями і відео з освітніми матеріалами, що постійно оновлюються.

Перевірити свій рівень знань і краще засвоїти матеріал можна в розділі «Навчання».

Вам буде запропоновано ознайомитися з навчальним матеріалом та після цього пройти коротке тестування для перевірки знань. За умови проходження тестування з результатом 100% правильних відповідей ви отримаєте бали, які можна буде обміняти на призи з переліку, розміщеному в розділі сайту «Призи*».

Якщо ваша аптека брала участь у навчальній програмі, на «Фарм Експерт 2.0» ви зможете накопичувати бали разом на двох навчальних платформах і потім обміняти їх на цінні призи для вашої аптеки.

Наповнення сайту щомісяця оновлюється, додаються нові навчальні матеріали, презентації та тестування. Ми докладаємо зусиль, аби надати вам найкращі та найцікавіші навчальні матеріали.

Щомісяця ви зможете підвищувати свій рівень обізнаності та розвиватися разом з компанією Johnson & Johnson. Для зареєстрованих користувачів буде доступний розділ «Особистий кабінет», де ви завжди зможете відслідковувати свої результати.

Детальні правила навчальної програми з продуктів виробництва компанії Johnson & Johnson ви зможете знайти на офіційному сайті програми https://pharmexpert.com.ua/.

Навчайтесь та підвищуйте свій рівень обізнаності разом з «Фарм Експерт 2.0»!

Бажаємо вам успіхів у розвитку та навчанні!


Нагадаємо, що група компаній Johnson & Johnson є однією з найбільших у світі багатопрофільних корпорацій у сфері охорони здоров’я.

Щодня продукція групи компаній Johnson & Johnson повертає тисячам споживачів радість активного життя, допомагає доглядати за новонародженими, зберігати красу, піклуватися про близьких. Створюючи та вдосконалюючи різні продукти і технології, спрямовані на поліпшення якості життя людей, Johnson & Johnson прагне бути корисною суспільству.

Johnson & Johnson — ми робимо життя людей кращим, здоровішим і щасливішим!


* Під призами маються на увазі товари, призначені для покращання рівня обслуговування в аптеці.

“Фармацевт Практик” #7-8′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ