НовиниПодії

15 квітня 2016 року у Києві відбудеться міжнародна конференція “Друге видання Державної Фармакопеї України – погляд у майбутнє”

12/03/2016

15 квітня 2016 року Державне підприємство “Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів” за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Державної служби України з лікарських засобів проводить міжнародну конференцію “Друге видання Державної Фармакопеї України – погляд у майбутнє”, присвячену введенню в дію II видання Державної Фармакопеї України.

До участі запрошуються керівники та управлінський персонал фармацевтичних підприємств, співробітники виробництва та служб якості, представники професійних асоціацій.

У Конференції також беруть участь представники фармакопейних структур країн близького зарубіжжя, ВООЗ та провідних фармакопей світу (Європейська Фармакопея, Фармакопея США, Фармакопея Британії, Міжнародна Фармакопея).

Адреса проведення конференції: м. Київ, Україна, вул. Госпітальна, 4, Прем’єр-Готель “Русь”.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ДП “Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів”

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ