Новини

Заява Санофі в Україні щодо якості вакцини від сезонного грипу

Новини

Заява Санофі в Україні щодо якості вакцини від сезонного грипу

18/10/2017

Санофі в Україні готова забезпечити українців вакциною від сезонного грипу 2017-2018 р.р. якнайшвидше. В Україну компанія постачає вакцину від грипу, виробництва Санофі Пастер – підрозділу вакцин компанії Санофі та світового лідера з виробництва вакцини від грипу, яка ліцензована та продається у більш ніж 150 країнах по всьому світу

Метою Санофі є забезпечення споживачів вакциною найвищої якості для захисту від сезонного грипу та його ускладнень. На основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та для надання українцям дієвого захисту від сезонного грипу, компанія з 30 серпня 2017 року почала поставки в Україну близько 400 000 доз вакцини від грипу. Компанія одразу ж передала всі необхідні документи уповноваженим регуляторним органам, зокрема Державній службі України з питань лікарських засобів та контролю за наркотиками, для контролю якості та отримання реєстраційних документів для реалізації вакцини в Україні.

Як відповідальна компанія з найвищими стандартами ефективності та безпеки своїх вакцин, Санофі негайно повідомила виробника та Державну службу України з питань лікарських засобів та контролю за наркотиками про короткочасне та незначне відхилення температури, яке сталося з 10-ма палетами із загальної кількості 41 палета під час транспортування. Компанія отримала офіційний висновок від виробника, що таке короткочасне та незначне відхилення температури жодним чином не впливає на безпеку, якість та ефективність вакцини. З 3 жовтня, коли всі імпортовані вакцини були направлені на повний лабораторний контроль, компанія очікує офіційний висновок Держлікслужби для випуску вакцини на ринок.

Для Санофі не існує жодних компромісів щодо якості – компанія забезпечує дотримання найвищих стандартів якості всіх своїх лікарських засобів та вакцин на усіх етапах – від розробки до кінцевого споживача. Як партнер в охороні громадського здоров’я та етична компанія, Санофі активно співпрацює з місцевими регуляторними органами, дотримуючись всіх вимог щодо перевірки якості своїх препаратів перед їхнім використанням споживачами.

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

ВАКСІГРИП / VAXIGRIP СПЛІТ-ВАКЦИНА ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ ІНАКТИВОВАНА РІДКА, суспензія для ін’єкцій по 0,5 мл № 1 в попередньо заповнених шприцах з прикріпленою голкою, серії Р3G461V (395 432 уп.), Р3Н321V (105 029 уп.), виробництва Санофі Пастер С.А., Франція, реєстраційне посвідчення № 65/12-300200000, ввезені на митну територію України 30.08.2017 та 19.09.2017 відповідно.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ