Лікарські засобиСтатті

Зустрічайся Апізартрон: по-німецьки надійно оновлений!

19/12/2019

«Якщо на Землі щезнуть бджоли, через чотири роки зникне людство» — ця відома фраза Альберта Ейнштейна підкреслює різнобічний неоціненний вплив бджіл на життя людей і, зокрема, один з його важливих аспектів — використання бджолиної отрути з лікувальною метою

Хімічний склад бджолиної отрути дуже складний і дотепер остаточно не вивчений, саме тому досі не створено її синтетичного аналога. Більшість дослідників розглядають бджолину отруту як складний натуральний комплекс жироподібних та мінеральних речовин, активних інгредієнтів, амінокислот і білків. Бджолиний секрет проявляє багатобічний лікувальний та потужний знезаражувальний ефекти — навіть у розведенні 1:50 000 вона зберігає стерильність і зовсім не містить мікроорганізмів.

Три дієві компоненти АПІЗАРТРОНУ = три потужні терапевтичні ефекти

Апізартрон — комбінований лікарський засіб для зовнішнього застосування. Мазь Апізартрон використовують у складі комплексної терапії при запальних та дегенеративно-дистрофічних захворюваннях суглобів (артроз, артрит, ревматизм); міалгії та болю при травматичних ушкодженнях м’язів, сухожиль, зв’язок; невралгічних недугах (невралгія, неврит, ішіас, люмбаго і радикуліт); периферійних порушеннях місцевого кровообігу, а також для розігріву м’язів у спортивній медицині.

Фармакологічні властивості Апізартрону зумовлені взаємним потенціюванням терапевтичних ефектів кожного з компонентів препарату.

Основний компонент мазі — стандартизована бджолина отрута, отримана від живих бджіл і виділена у чистому вигляді шляхом ліофілізації. Вона містить активні інгредієнти, які забезпечують багатогранний лікувальний ефект. Найбільш важливими з них є мелітин, апамін, пептид МСД, гістамін, гіалуронідаза, фосфоліпаза.

Другий компонент мазі — метилсаліцилат — належить до групи нестероїдних протизапальних препаратів, що добре проникають через шкіру. Він чинить протизапальний та болезаспокійливий ефекти, що посилюються завдяки синергічній дії інгредієнтів бджолиної отрути — пептиду МСД та апаміну.

Третій компонент — алілізотіоціанат — через місцево-подразливу дію спричиняє локальну гіпертермію та гіперемію, які посилюються під впливом інгредієнтів бджолиної отрути гістаміну та мелітину. Завдяки поліпшенню місцевого кровообігу тканини краще насичуються киснем, із вогнища запалення прискорюється виведення токсичних продуктів обміну речовин, які зумовлюють відчуття болю.

Легендарний Апізартрон, перевірений часом та досвідом лікувальний засіб, не втрачає своєї актуальності та є затребуваним і на сьогоднішній день. Виробник, німецька фармацевтична компанія esparma GmbH має стратегію збереження традицій та запровадження інновацій. Для забезпечення ще більшої ефективності кожен препарат періодично стандартизується і досліджується в ході сучасних біохімічних та фармакологічних випробувань. Саме по цій причині Апізартрон був відсутній на фармринку України деякий час. Наразі, довгоочікуваний Апізартрон повернувся з новою силою та в оновленій упаковці.

АПІЗАРТРОН, як і раніше: ЛІКУЄ — ЗІГРІВАЄ — БОЛЮ ПОЗБАВЛЯЄ!

апізартрон

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація про лікарський засіб міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA /8595/01/01.

“Фармацевт Практик” #12′ 2019

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ