Статті

Як отримати свіжий номер “Фармацевт Практик”?

15/12/2019

Щоб БЕЗКОШТОВНО отримувати електронною поштою свіжий номер журналу «Фармацевт Практик», заповніть, будь ласка, форму (* — поля, обов’язкові для заповнення)

На жаль, можуть виникати труднощі з доставкою листів на заборонені в Україні поштові сервіси: mail.ru, yandex.ua, yandex.ru, inbox.ru, list.ru, bk.ru, mail.ua та rambler.ru. Тому, якщо є можливість, вказуйте інші адреси. Дякуємо за розуміння!

Підпишіться на електронну розсилку «Фармацевт Практик», і ви першими дізнаєтесь про вихід свіжого номеру журналу!

Якщо ви підписалися, але протягом місяця не отримали нашу розсилку, перевірте папку “спам” в своїй поштовій програмі. Якщо наш лист не знайшовся і там, заповніть, будь ласка, форму ще раз: можливо, ви помилилися при написанні електронної адреси.

Надаючи персональні дані про себе, ви погоджуєтесь з тим, що вони будуть включені в бази даних ТОВ «Фармацевт Практик» для зберігання, обробки та використання в маркетингових цілях. ТОВ «Фармацевт Практик» дотримується повної конфіденційності щодо персональних даних і не передає їх третім особам. Ви можете відмовитися від підписки на електронну версію журналу “Фармацевт Практик“, надіславши повідомлення з темою “Відмова від підписки” на адресу: [email protected]


Якщо ви надаєте перевагу друкованій версії, дізнайтесь про можливості редакційної передплати журналу «Фармацевт Практик» за телефонами +380 44 4980672, моб. +380 67 5658306, або пишіть на адресу [email protected]

ДЯКУЄМО, ЩО ВИ З НАМИ!

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ