ЖизньСтатті

Майстер-класи по створенню інтерактивних презентацій відтепер доступні українським фармацевтичним компаніям

12/06/2014

З червня 2014 року в Києві стартує серія майстер-класів «Магія створення eDetailing» для бренд-менеджерів, SFE-спеціалістів, маркетологів великих фармацевтичних компаній, впродовж якої провідні практики-розробники інтерактивних презентацій для BIG PHARMA ділитимуться досвідом створення та впровадження новітніх CLM-інструментів.

Програма включатиме низку зустрічей, під час яких будуть розглянуті послідовні етапи СLM-production – від створення ідеї та структури майбутньої презентації, до конкретних інструментів редагування та наповнення маркетинговим контентом. Організаторами заходів виступили компанія QAP, яка вже 5-й рік поспіль впроваджує новітні CLM рішення на міжнародному фармацевтичному ринку та Фармацевтична Асоціація Lege Artis, що спеціалізується на проведенні тренінгів та профільних навчань у галузі.

Наталя Андрейчук, генеральний директор QAP:

«Клієнто-орієнтованість та максимальне урахування потреб ринку – це основні засади, якими ми керуємося в нашій роботі. Багаторічний досвід розробки eDetailing дозволяє ділитися унікальною експертизою, що допоможе колегам з фармацевтичного бізнесу отримати чітке бачення процесу впровадження CLM в компаніях. Одночасно з цим, невпинний розвиток ринку спонукає знаходити все нові й нові інструменти, що допомогли б зробити процес створення інтерактивних презентацій легшим, швидшим та творчим. Можливостями саме такого інноваційного інструменту eWizard ми ділимося під час наших практичних зустрічей».

Протягом першого майстер-класу, що зібрав понад 40 представників великих фармацевтичних компаній – Astra Zeneca Ukraine, Takeda, Reckitt Benckiser, Лундбек, Gedeon Richter, учасники обговорювали переваги використання інтерактивної презентації на візиті, ділилися прогнозами розвитку мультиканального маркетингу, самостійно створювали HTML5 презентації із використанням готових шаблонів eWizard – єдиного в Україні інструменту для створення та редагування eDetailing.

Наступний захід серїі майстер-класів «Магія створення eDetailing» відбудеться 26 червня 2014 року та охоплюватиме питання визначення головних елементів профілю цільового клієнта, роботи з ключовими повідомленнями, технології створення універсального гнучкого контенту при розробці презентацій. Навчання проходитиме з використанням великого «Multitouch-Computer». Реєстрація на майстер-клас триватиме до 20 червня 2014 року. Відстежуйте графік та програму тематичних майстер-класів в спеціалізованій групі «Breaking Ground CLM Innovations».

Переглянути, яким чином eWizard може вдосконалити CLM-систему компанії, оптимізувати витрати часу та вдвічі оптимізувати бюджети на розробку презентацій можна в навчальному відео.

Довідка про компанію QAP:

QAP надає повний цикл CLM послуг, пов’язаних з розробкою інтерактивного контенту, складною аналітикою, multichannel комунікаціями та CRM синхронізацією. Досвід роботи з міжнародними партнерами  (Cegedim, Salesforce.com, Terrasoft, Veeva) дозволяє нам розробляти якісний СLM-продукт під потреби конкретних компаній. Місія QAP – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи послуги найвищої якості.

За додатковою інформацією звертайтеся: 

 PR менеджер компанії QAP, Тетяна Лущук
063 608 21 00
[email protected]
 
Керівник відділу маркетингу компанії QAP, Оксана Матвієнко
097 790 70 70
[email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ