ЖизньПрактикаСтатті

Врятує “СПАСАТЕЛЬ”

28/02/2014

Ви обпеклися чи у вас сонячний опiк? Випадково поранилися на кухнi або працюючи на грядках? Впали – i, як наслiдок, синцi, садна або розтягнення зв’язок? З’явилося подразнення шкiри? А може, обморозилися через необережнiсть? У разi будь-якого ушкодження шкiри вам допоможе БАЛЬЗАМ «СПАСАТЕЛЬ» – унiкальний високоефективний натуральний засiб, здатний активiзувати захиснi сили людського органiзму в ураженому мiсцi.

Висока регенеративна й бактерицидна активнiсть БАЛЬЗАМУ «СПАСАТЕЛЬ» базується на спiльнiй взаємопосилювальнiй дiї збалансованої комбiнацiї природних речовин, що входять до його складу:

лiпiди молока (жири з високою бiологiчною цiннiстю, одержуванi з коров’ячого молока) – роблять епiдермiс еластичним i вiдновлюють його покрив, захищають шкiру вiд зневоднення та пiдживлюють її;

облiпихова олiя – збiльшує iнтенсивнiсть вiдновних процесiв, пришвидшує оновлення та загоєння шкiри;

терпентинова олiя (одержують iз сосни та iнших голчастих дерев) – полiпшує засвоюванiсть загоювальних субстанцiй, посилює кровообiг у змащенiй дiлянцi шкiри;

вiтамiн Е – вiдновлює та змiцнює захиснi властивостi шкiри;

олiя чайного дерева – антисептик, перешкоджає розвитку шкiдливих бактерiй та усуває подразнення шкiри;

лавандова олiя – заспокоює, очищає, тонiзує та загоює шкiру;

бiсаболол (активний компонент олiї ромашки) – антисептик, запобiгає подразненню й запаленням шкiри.

Механiзм унiкальної загоювальної дiї БАЛЬЗАМУ «СПАСАТЕЛЬ» базується на його здатностi вiдновлювати захиснi властивостi ушкоджених тканин та iнiцiювати регенерацiйнi процеси незапального типу. Це рiзко пришвидшує загоєння, запобiгає появi рубцiв, iнфекцiй та iнтоксикацiй. Вiдновлення епiдермiсу шкiри при опiках вiдбувається одночасно по всiй ураженiй поверхнi, вiдразу за вiдновленням базального шару шкiри. Потужна бактерiостатична дiя зумовлена упорядкуванням бiохiмiчних процесiв у тканинах i супроводжується активiзацiєю бактерицидних властивостей елементiв кровi й лiмфи, унаслiдок чого вiдбувається швидке очищення ран. Бальзам полегшує больовi вiдчуття не завдяки прямiй анестезувальнiй дiї, а шляхом вiдновлення серотонiн-брадикiнiнового балансу в ушкоджених тканинах. Загоювальнi властивостi «СПАСАТЕЛЯ» не  змiнюються залежно вiд температури довкiлля, а також вiд його консистенцiї. Бальзам не викликає вiдчуття печiння та дискомфорту, завдяки чому його дуже добре переносять маленькi дiти. Безпека препарату пiдтверджена результатами численних випробувань, проведених вiдповiдно до мiжнародних вимог i стандартiв, а також багаторiчною практикою застосування в багатьох країнах.

Спосiб застосування БАЛЬЗАМУ «СПАСАТЕЛЬ» простий. Нанести засiб на ушкоджену поверхню безпосередньо з туби, покрити iзолювальним шаром (лейкопластир, компрес, харчова плiвка тощо) i пов’язкою. У мiру вбирання бальзам наносять повторно з короткочасними перервами для доступу кисню до ушкодженого мiсця. Тривалiсть загоєння залежить вiд розмiрiв травмованої поверхнi та вiд швидкостi першого нанесення засобу. Клiнiчний ефект загоєння проявляється вже через кiлька годин пiсля накладення пов’язки.

Оригiнальний БАЛЬЗАМ «СПАСАТЕЛЬ» має п’ять загальнодоступних ступенiв захисту вiд фальсифiкацiї – фiрма-виробник дбає про свою репутацiю й не шкодує на це своїх витрат:

– кути спайки туби, виготовленої з пластику, мають округлу форму;

– пiд спайкою туби зазначений iндивiдуальний серiйний номер туби;

– на спайцi туби витиснений логотип виробника (аптечна мензурка та пробiрка, поєднанi в одне цiле);

– оригiнальна «головка» туби з рельєфним написом «СПАСАТЕЛЬ R. Оригiнальний препарат».

– оригiнальний ковпачок туби з рельєфним написом: «СПАСАТЕЛЬ R. Оригiнальний препарат. Пiдробка карається законом».

Пам’ятайте:

– БАЛЬЗАМ «СПАСАТЕЛЬ» без вищевказаних ступенiв захисту — фальсифiкат.

– Цiна БАЛЬЗАМУ «СПАСАТЕЛЬ» вiдповiдає вашим можливостям.

– БАЛЬЗАМ «СПАСАТЕЛЬ» – це необхідний засiб у вашiй домашнiй аптечцi.

 

Виробник: Dr Retter EC, Польща

Представник в Україні: ППКП “Санхелп-Україна”, м. Харків

Висновок ДСЕЕ МОЗУ № 05.03.02-03/6671 від 12.02.2013 р.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ