Події

Навчальний семінар PIC/S для інспекторів GMP «Кваліфікація та валідація. Сьогодення та майбутнє»

30/08/2012

З 3 по 5 жовтня 2012 року в столиці України триватиме навчальний семінар PIC/S для інспекторів GMP на тему «Кваліфікація та валідація. Сьогодення та майбутнє»

Метою даного семінару є набуття необхідних для GMP інспекторів теоретичних та практичних знань з нових підходів до кваліфікації та валідації (new approaches to Q&V), теорії та практики процесно-аналітичної технології (Process Analytical Technology, PAT), контролю при випуску в режимі реального часу (Real Time Release Testing, RTRT) та інших важливих питань.

Практичні аспекти будуть охоплювати наступні теми:

– Застосування управління ризиками для якості (QRM) для класифікації недоліків з кваліфікації виробничого обладнання (QRM application for classification of deficiencies in production equipment qualification);

– Валідація асептичного виробництва, яка базується на управлінні ризиками для якості – погляд інспектора (Risk Based Aseptic Processes Validation – view of inspector);

– Основні питання для інспектування PAT та RTRT (Main points for inspecting PAT and RTRT);

– Імплементація нових підходів до валідації (Implementing New Validation Approaches).
Впевнений, що цей семінар стане корисним та насиченим важливою інформацією для GMP інспекторів.

Запрошуємо взяти активну участь в даному семінарі та бажаємо всім учасникам творчої наснаги, плідної співпраці та конструктивного обміну знаннями.

Захід відбудеться в готелі Інтерконтиненталь Київ

Дізнатись більш детальну інформацію та зареєструватись можна на офіційному сайті, присвяченому проведенню засідання Комітету та навчального семінару міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S) для інспекторів GMP на тему «Кваліфікація та валідація. Сьогодення та майбутнє», за адресою https://picseminar2012.org.

Звертаємо увагу, що семінар проводиться виключно для інспекторів GMP.

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ