Новини

ACINO Україна – лідер рейтингу привабливості роботодавців серед фармвиробників України

Новини

ACINO Україна – лідер рейтингу привабливості роботодавців серед фармвиробників України

02/03/2018

Компанія ACINO Україна зайняла перше місце серед національних фармацевтичних виробників у щорічному рейтингу привабливості фармацевтичних компаній України як роботодавців та посіла п’яту позицію в загальному переліку. За результатами дослідження привабливості фармацевтичних компаній України як роботодавців 2017 року в ACINO Україна хотіли б працювати 14,4% всіх кандидатів

рейтинг привабливості роботодавців

ТОП-10 рейтингу загальної привабливості компаній 2017 року згідно з даними Дослідження привабливості фармацевтичних компаній України як роботодавців спеціалізованого агентства «Фарма Персонал»

Завдяки ефективній стратегії розвитку компанії ACINO Україна істотно зміцнила свої позиції в загальному рейтингу привабливості компаній-роботодавців у фармацевтичній галузі у порівнянні з результатами дослідження попереднього року, подолавши за 1 рік 16 позицій (з 21-го на 5-е місце).

Наталія Снімщікова, Директор з управління персоналом: «Така висока привабливість ACINO як роботодавця в Україні є прямим наслідком трьох складових: бурхливого зростання компанії, особливої культури, яка ґрунтується на корпоративних цінностях, та щирої залученості співробітників в організаційний розвиток. Саме наші люди – головна рушійна сила успіху компанії. Результати даного незалежного дослідження прямо підтверджують правильність обраної HR стратегії і дають уявлення про те, які саме характеристики роботодавця є актуальними для сучасного ринку праці і наших потенційних кандидатів».

Дослідження проводилося спеціалізованим агентством «Фарма Персонал» з жовтня по грудень 2017 року. У дослідженні взяли участь 736 респондентів, якими виступилиспівробітники різних функцій та управлінських рівнів. У підсумку було отримано 3865 побажань та відгуків про 80 компаній.

ACINO Україна входить у швейцарську групу компаній ACINO та є сучасною фармацевтичною компанією у галузі розробки та виробництва високотехнологічних генеричних лікарських засобів з додатковими властивостями, яка провадить діяльність на території України. Головний офіс ACINO Україна розташований у м.Київ та виконує функцію регіональної штаб-квартири для бізнесу ACINO у країнах СНД.

Виробничий завод ACINO Україна – «Фарма Старт», який знаходиться у м.Київ, сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики GMP та оснащений науково-дослідною лабораторію з розробки генеричних препаратів.

На сьогодні компанія налічує близько 700 висококваліфікованих співробітників.Портфель лікарських препаратів, дієтичних добавок і виробів медичного призначення ACINOУкраїна нараховує 63 продукти, що використовуються, зокрема, у неврології, психіатрії, кардіології, терапії та ендокринології.

Більш детальна інформація про ACINO Україна розміщена на веб-сайті www.acino.ua

Джерело: прес-служба ACINO Україна

Фото: www.acino.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ