АктуальноНовини

Актуально: швидке тестування на COVID-19

26/03/2021

Знову зростає кількість випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 . Карантинні заходи мають негативний вплив на економіку країн. Наразі, актуальним є питання своєчасного виявлення та ізоляції заражених осіб. А от виявлення людей із негативним результатом за допомогою швидкого скринінгу на антиген дозволить гарантувати безпечне відновлення робочих процесів.

З початку пандемії компанія Abbott розробила і представила ринку ряд продуктів для тестування на COVID-19 — від високопродуктивних молекулярних тестів на основі лабораторних систем m2000 RealTime і Alinity до серологічних тестів із використанням приладів Alinity та ARCHITECT® i1000SR, i2000SR, молекулярних експрес-тестів із використанням приладу ID NOW, різноманітних варіантів експрес-тестів на антиген BinaxNOW (доступно лише в США) і Panbio COVID-19 Ag Rapid Test Device (доступно за межами США).

Panbio COVID-19 Ag Rapid Test Device — це імунохроматографічний аналіз для швидкого та якісного виявлення вірусу SARS-CoV-2. Для забору зразків використовується ватний тампон для носа або носоглотки. Результати тестування доступні вже за 15 хвилин. Негативні результати мають інтерпретуватися в поєднанні з клінічними спостереженнями, історією хвороби та епідеміологічною інформацією. Негативні результати не виключають зараження COVID-19 і не можуть використовуватися як єдина основа для лікування або для прийняття інших рішень.

«Швидке тестування  — один з важливіших інструментів боротьби з цією пандемією. Завдяки простоті, можливий масовий скринінг населення, — говорить Роберт Б. Форд, президент і виконавчий директор Abbott. —  Тепер, коли експрес-тест на антиген показаний до застосування для безсимптомних пацієнтів, він стає ціннішим інструментом, що гарантує безпечне повернення до роботи, у школу, до подорожей та інших видів повсякденного життя».

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ