АктуальноОпитування

Професійна інформація: бачу, чую, сприймаю

15/03/2021

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», — саме так говорив Натан Ротшильд. І сьогодні цей вислів є особливо актуальним. Ми ризикуємо «загинути» під лавиною інформації, що сходить на нас щодня. Як не розгубитись? Як навчитися відділяти зерна від полови? Це дуже важливі питання, і вони стосуються не тільки політичних новин. На жаль, галузь охорони здоров’я зазнала впливу не дуже чесних політтехнологій — вплив на емоції, нагнітання атмосфери страхів, вивчена безпорадність…

Пандемія COVID-19 змінила наше життя. Змінилось і наше ставлення до сприйняття інформації. Щоб залишатися для вас актуальними, ми вирішили налагодити інтерактивне спілкування. Кожні два тижні на нашому сайті буде проходити опитування, що допоможе нам змінюватись і залишатись корисними для вас, а вам — отримати в подарунок книгу.

Умови розіграшу книг «Rxindex: Довідник еквівалентності лікарських засобів»

  1. Протягом місяця візьміть участь у двох опитуваннях на сайті
  2. Обов’язково заповнюйте важливі данні анкети.
  3. Відповідайте на запитання.
  4. Найближчий розіграш відбудеться 12 квітня 2021 року.

Льюїс Керролл у своєму безсмертному творі «Аліса в країні чудес» писав: «Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти хоча б удвічі швидше!» Побігли?

Для заповнення анкети, перейдіть за посиланням:

Професійна інформація: бачу, чую, сприймаю 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ