АктуальноНовини

Бджолина отрута замінить ботокс

06/12/2011

Бджолина отрута здатна активувати вироблення колагену, покращуючи еластичність шкіри, вважає доктор Сан Мі Хан з Національної академії сільськогосподарських наук Південної Кореї. Вчений створив цілу лінійку косметичних засобів на основі бджолиної отрути. На думку новозеландської компанії Manuka Doctor, даний засіб здатний витіснити з ринку ботокс, будучи його натуральною альтернативою.

При нанесенні основаного на бджолиній отруті засобу людина відчує поколювання, попереджають творці. Механізм дії такого засобу вони пояснюють тим, що в момент потрапляння бджолиної отрути у шкіру організм думає, що його вкусила бджола. В результаті цього до місця «укусу» спрямовується кров, і стимулюється вироблення колагену та еластину.

Для отримання бджолиної отрути, була розроблена спеціальна технологія, що не допускає вбивства комах. Технологія заключається в тому, що бджоли кусають скло-колектор, а коли на поверхні скла накопичується достатня кількість отрути, її висушують і очищують. Вже в очищеному вигляді отрута потрапляє в крем.

За матеріалами unn.com.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ