АктуальноНовиниФармацевт Практик Review

Біокон допомагає: соціальні ініціативи 2014 року

24/03/2014

В непростому для України 2014 році компанія БІОКОН не залишила реалізацію своїх благодійних ініціатив, навпаки, навіть розширила список добрих справ. «Економічні або політичні фактори усередині країни можуть впливати на оптимізацію рекламних витрат, але ніяк не на скорочення благодійних проектів компанії. Ми розуміємо, що відповідальні перед суспільством. Тому ані в нашій роботі над якістю продукції, ані в запланованих добродійних ініціативах ми нічого не змінюємо. Якість, добро і здоров’я – актуальні завжди!», – повідомляє про позицію компанії відділ із зв’язків з громадськістю МНВО «БІОКОН».  Так, в першому кварталі 2014 року традиційно надано допомогу «Товариству Червоного Хреста»; предоставлено подарунки до 8 березня благодійному фонду «АСЕТ», який передав ці дарунки пацієнткам стаціонару київського міського онкологічного центру і хоспісу, що знаходиться на території цієї ж лікарні. Подарунки до Міжнародного жіночого дня від «Біокона» отримали також заслужені журналісти України в рамках номінації «Ветеран преси».

Звичайно, компанія реалізовує свій благодійний проект «БІОКОН для здоров’я жінки». Так, за перший квартал поточного року шість лікарень отримали електрохірургічний діатермокоагулятор для лікування патологій у жінок:

– у січні – жіноча консультація Лубенської міської комунальної лікарні на Полтавщині і пологовий будинок Краснодону на Луганщині;

– в лютому вручення сталося в Прилуках Чернігівської області і Коломиї на Івано-Франківщині;

– в березні – у Бердичеві Житомирської області та Жмерінці на Вінничині.

Медики про проект «Біокон для здоров’я жінки».

«Отриманий від компанії «БІОКОН» у якості благодійної допомоги електрохірургічний апарат значно покращує матеріально-технічну базу нашої лікарні. Дякуємо «Біокону» за розуміння і небайдуже відношення до проблем охорони здоров’я і нашої лікарні», – написав в листі подяки головний лікар Лубенської міської комунальної лікарні Сергій Миколайович Наталенко.

«Подібні проекти дуже важливі для нас, оскільки тепер ми зможемо надавати своєчасну допомогу нашим жінкам, а не розводити руками за відсутності обладнання. Ми дуже вдячні «МНВО «Біокон», – відзначила Дарина Володимирівна, головний лікар Бердичівської районної поліклініки.

«На жаль, в даний час мало хто пропонує добродійну допомогу. Тому вдвічі радує, що є небайдужі до потреб суспільства компанії. Завдяки новому обладнанню наші лікарі знаходять моральну впевненість в тому, що тепер вони можуть якісніше надавати медичну допомогу своїм пацієнтам. Огромна подяка компанії «Біокон» за це!», – сказала завідуюча гінекологічним відділенням Дзюба Світлана Костянтинівна.

За інформаційну підтримку добродійного проекту «БІОКОН для здоров’я жінки» компанія дякує «НАЦІОНАЛЬНІЙ СПІЛЦІ ЖУРНАЛІСТІВ УКРАЇНИ»

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ