Новини

«Дарниця» стала членом Європейської бізнес асоціації

Новини

«Дарниця» стала членом Європейської бізнес асоціації

01/07/2019

Фармацевтична компанія «Дарниця» приєдналася до найвпливовішої бізнес-спільноти країни – Європейської Бізнес Асоціації  (ЕВА), яка об’єднує компанії, що ведуть свій бізнес прозоро, на антикорупційних засадах, відповідно до принципів етики

Відтепер «Дарниця», яка є лідером України з виробництва лікарських засобів у натуральному об’ємі, стала  членом Європейської Бізнес Асоціації  (ЕВА). «Дарниця» долучиться до діяльності асоціації у напрямі покращення інвестиційного клімату,   прозорості та етичності ведення бізнесу в Україні та вдосконалення законодавства, зокрема, у фармацевтичній галузі.  В компанії працює потужна команда фахівців у різних сферах, вони стануть членами комітетів ЕВА задля вирішення питань, важливих для розвитку індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.

Дмитро Шимків, голова ради директорів Darnitsa Group:

Долучення до ЕВА – це логічний крок у розвитку «Дарниці», оскільки засвідчує, що компанія веде свій бізнес відповідно до європейських цінностей. Наше виробництво відповідає вимогам GMP (Good Manufacturing Practice, Належна виробнича практика). Прозорість та комплаєнтність бізнесу підтверджуються щорічними фінансовими та юридичними аудитами. Приорітетною для Дарниці є відповідальність перед всіма стейкхолодерами.

Нашим головним завданням у співпраці з ЕВА ми бачимо долучення до вирішення питань, важливих для інвестиційного клімату країни та розвитку української фармацевтичної індустрії.

За останні три роки фармацевтика  стала драйвером національної економіки та показала зростання в середньому на 11% в рік, що втричі швидше, ніж економіка України в цілому. Галузь створює 0,83% ВВП країни і забезпечує 24 млрд грн доданої вартості. Разом із ринком «Дарниця» демонструє фінансову сталість зростання. З 2016 року чистий дохід компанії від реалізації продукції щорічно зростає в середньому на 18,6%, чистий прибуток – на 15,7%.

Анна Дерев’янко, виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації:

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році. З того часу ми виросли до найбільш впливового та найчисельнішого об’єднання бізнесу в Україні. На сьогодні, це спільнота з майже 1000 компаній у 5 регіонах – Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі. Це бізнес з найрізноманітніших сфер, наприклад, фармацевтика, логістика, ІТ тощо, який об’єднується по комітетам, їх на сьогодні 23. Ми працюємо для того, аби дати своїм компаніям можливість спільними зусиллями вирішити важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому. І ми завжди раді вітати у своїх рядах нові та прогресивні компанії, як «Дарниця». Адже лише спільними зусиллями нам вдається впливати на умови для ведення бізнесу в країні.

Джерело: прес-служба фармацевтичної компанії “Дарниця”

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ