АктуальноНовини

Держлікслужба України та Росздравнадзор домовилися про участь представників Російської Федерації при проведенні інспектувань у якості спостерігачів

07/12/2012

5 грудня 2012 року в м. Москва (Російська Федерація) Державна служба України з лікарських засобів та Федеральна служба з нагляду у сфері охорони здоров’я Російської Федерації підписали Додаток до Меморандуму про взаєморозуміння від 2 листопада 2010 року. Документ підписали заступник Голови Держлікслужби України А.Д.Захараш та Голова Росздравнадзору  О.О.Тельнова.

Згідно домовленостей, спеціалісти Росздравнадзору братимуть участь у якості спостерігачів при проведенні перевірок (інспектувань) на предмет відповідності виробництва лікарських засобів діючим в Україні вимогам Належної виробничої практики (GMP), які проводитимуть інспектори Держлікслужби України.

Таким чином, завдяки відкритості та прозорості роботи Держлікслужби України російські фахівці зможуть отримати практичні навички проведення подібних перевірок.

У свою чергу, українські інспектори GMP будуть раді поділитися передовими практиками і методиками, які вони отримали під час навчання спеціалістами з країн Східної та Західної Європи, а також значним досвідом, отриманим при проведенні десятків інспектувань виробничих дільниць як вітчизняних, та іноземних фармацевтичних підприємств.

Прес-служба Держлікслужби України

Підготувала +Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ