АктуальноНовини

Доставка поштових відправлень з лікарськими засобами

03/12/2013

З метою опрацювання питання про можливість і доцільність впровадження послуги з доставки поштових відправлень із лікарськими засобами МОЗ України наказом від 27.11.2013 р. № 1017 затвердило склад робочої групи.

До складу робочої групи увійшли 13 осіб, у тому числі фахівці профільного міністерства, Державної служби України з лікарських засобів, ДП «Державний експертний центр МОЗ України», Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», представники громадських організацій. Голова робочої групи – Олександр Качур, перший заступник міністра охорони здоров’я України.

Згідно з наказом МОЗ України № 1017 перше засідання робочої групи мало відбутися до 1 грудня 2013 року, наступні засідання будуть проводитися в разі потреби. При цьому до участі в діяльності робочої групи в установленому порядку можуть залучатися фахівці й представники інших органів виконавчої влади, громадських організацій, незалежні експерти і т.д.

Нагадаємо, що відповідно до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами забороняється дистанційна (через інтернет) торгівля препаратами, а також їх продаж поштою і через будь-які установи, крім аптечних. Крім того, заборонено транспортування препаратів у поштових відправленнях.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ