АктуальноНовини

Дроги – головна перешкода на шляху якісної екстреної медичної допомоги

06/03/2013

Олександр Толстанов, заступник Міністра охорони здоров’я України, заявив, що одна з головних умов вчасної та якісної екстреної медичної допомоги — відремонтовані дороги. У рамках реалізації Закону “Про екстрену медичну допомогу”

перед представниками місцевої влади в регіонах було поставлене першочергове завдання — скласти перелік доріг міського й регіонального значення, які потребують термінового ремонту, і підрахувати, скільки грошей необхідно на ремонт, бо ж своєчасне прибуття за викликом автомобілів швидкої допомоги може забезпечити тільки належний стан доріг.

Про це йшлося у МОЗ на он-лайн засіданні оперативного штабу з реалізації Закону “Про екстрену медичну допомогу” у регіонах. Також на засіданні було відзначено, що регіональні заклади охорони здоров’я і Центри екстреної швидкої допомоги отримують ліцензії на господарську діяльність із певними ускладненнями, оскільки наприкінці 2012-го року було змінено форму подання документів на видачу ліцензій. Управління контролю якості медичних послуг консультуватиме представників медичних закладів щодо прискорення процесу оформлення ліцензій.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ