АктуальноНовиниФармацевт Практик Review

ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна оголошує про призначення нового Регіонального генерального директора

03/04/2014

У березні 2014 року, до виконання обов’язків Регіонального генерального директора ГлаксоСмітКляйн (ГСК) Фармасьютікалс Україна, Білорусь, Молдова, Вірменія приступив Серкан Ягджіоглу (Serkan Yagcioglu). Він став наступником Андрія Стогнія, який був призначений Керівником Академії Регіону ринків, що швидко розвиваються, і Тихоокеанського регіону (ЕМАР), Лондон, Великобританія.

Серкан Ягджіоглу (Serkan Yagcioglu)

Серкан Ягджіоглу працює у фармацевтичній компанії ГСК вже 7 років. У 2007 році він приєднався до ГСК Туреччина в ролі Директора по роботі з державними та регуляторними органами. Уже в 2009 році був призначений Директором департаменту онкології та вакцин і Директором з виведення нових продуктів на ринок. З 2012 року він був одним з лідерів регіону Близький Схід і Африка (MEA) у якості бізнес лідера регіону з вакцин.

Іт Гюрчай (Yigit Gurcay), Старший Віце-президент, Директор Регіону Близький Схід і Північна Африка/СНД (MENA/CIS), якому буде підпорядковуватися Серкан на новій посаді, повідомив: «Я хотів би подякувати Серкану за його величезний внесок і привітати його з новим призначенням. Сподіваюся, під його керівництвом продовжиться зростання нашої частки на ринках в Україні, Білорусі, Молдові та Вірменії, як і в усьому регіоні MENA/CIS».

Представництва ГСК Фармасьютікалс в Україні, Білорусі, Молдові та Вірменії увійшли до регіону MENA/CIS у 2014 році. «Це допоможе регіону стати більш диверсифікованим», – прокоментував Іт Гюрчай.

Іт Гюрчай і Серкан Ягджіоглу ознайомилися з умовами ведення бізнесу в Україні, у тому числі ризиками, що стоять перед бізнесом, зовнішнім оточенням і познайомилися з командою ГСК Фармасьютікалс Україна. Серкан повідомив: «Ми дійсно захоплені фантастичною командою в ГСК Україна і якістю роботи менеджерів, які перевершують усі очікування. Я щиро вважаю, що завдяки нашим спільним зусиллям бізнес компанії буде продовжувати рости, а співробітники будуть частиною цієї історії успіху».

Компанія ГлаксоСмітКляйн – один із світових лідерів фармацевтичної індустрії, що займається науковими дослідженнями в області фармацевтики та охорони здоров’я, присвячує свою діяльність поліпшенню якості життя людей, допомагаючи людям робити більше, почуватися краще і жити довше. Інформація про компанію ГлаксоСмітКляйн в Україні та світі, про продукти і розробки компанії, а також про різноманітні активності та ініціативи доступна на сайті: www.gsk.ua

Інформація від ГлаксоСмітКляйн Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ