Новини

Клінічні провізори, потрібна ваша думка!

22/05/2020

Багато рішень приймається управлінням охорони здоров’я, продуктивність медичної законотворчості висока. Але ця динаміка ніяк не впливає на якість медичного обслуговування і задоволеність медичного персоналу роботою. Серед важливих причин такого дисонансу є відсутність діалогу між «теоретиками» і «практиками». У вітчизняній системі охорони здоров’я просто немає такого механізму, і поки ми будемо шукати і впроваджувати власні механізми ефективного діалогу між управлінням і виконанням, можна скористатися досвідом маркетингових досліджень. Саме маркетинг використовує опитування, фокус групи, анкетування та інтерв’ю, і тому, як кажуть, «маркетинг рулить».

Кожне опитування приносить величезну користь. Воно об’єктивно показує реальний стан речей, враховує думку кожного, структурує інформацію. Якщо результати опитувань використовувати не тільки для ефективного продажу, але й в законотворчості, освіті, в управлінні персоналом, то це може стати не просто початком діалогу між «теоретиками» і «практиками», а й сформувати міцну базу для продуктивної співпраці, підсумком якої буде підвищення якості медичного обслуговування та задоволеності медичного персоналу роботою.

Громадська спілка «Українське агентство з оцінки технологій охорони здоров’я» ініціює серію опитувань усіх учасників системи охорони здоров’я з метою висвітлення якості зв’язку наукової медицини і практичної охорони здоров’я.

Сьогодні ми просимо відгукнутися клінічних провізорів, які працювали або працюють у сфері охорони здоров’я, і відповісти на кілька запитань про свою роботу. Теоретично сфера застосування знань клінічного провізора дуже широка. А що на практиці? 

Якщо форма опитування нижче не відображається або виглядає некоректно, перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://forms.gle/yd7FoEeEn3eZ23577

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ