АктуальноНовини

Компанія Біодел починає дослідження нового препарату для лікування інсуліно-резистентного діабету другого типу

12/11/2013

Фармацевтична компанія Біодел (Biodel) почала I Фазу клінічного випробування нового експериментального препарату концентрованого рекомбінантного людського інсуліну BIOD-531 для лікування пацієнтів, які страждають інсулино-резистентним діабетом другого типу. Лікарський препарат BIOD-531 розроблений для лікування пацієнтів, які використовують змішані інсуліни для контролю прандіального і базального рівня інсуліну за допомогою єдиної ін’єкції.

Виконавчий директор компанії Біодел Еррол Де Суза (Errol De Souza) відзначив, що швидка дія препарату BIOD-531 і його профіль тривалості контролю рівня базального ісуліна, а також висока концентрація, можуть допомогти хворим на діабет покращити рівень прандіального інсуліну, підтримуючи рівень базального, як у інсулино-резистентних пацієнтів, так і у тих, хто використовує змішаний інсулін. У ході клінічного випробування I Фази буде оцінюватися фармакокінетичний і фармакодинамічний профілі препарату, а також його переносимість порівняно з препаратом Хумалін (Humulin) і Хумалог / прандіальний / базальний змішаний інсулін (Humalog prandial / basal premixed insulin).

У ході клінічних випробувань 12 добровольців прийматимуть одноразові ін’єкції кожного інсуліну в різні дні в рандомізованому лікуванні, ідентичність кожного дослідження буде сліпою під час ін’єкцій. Також пацієнти досліджуватимуться еуглікемічним клемп-методом для визначення фармакодинамічної профілю кожного інсулінового препарату. Результати дослідження будуть представлені у четвертому кварталі 2014 року.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ