Новини

Компанія Sandoz відкриває нове надсучасне виробниче підприємство «BioInject» в Австрії

07/10/2015

  • Компанія Sandoz вкладає понад 150 мільйонів євро та створює 100 нових робочих місць для висококваліфікованих працівників
  • Нове підприємство«BioInject» займатиметься підтримкою перспективного напрямку біоаналогів компанії Sandoz, а також іншими біопрепаратами компанії Novartis
  • Надсучасні технології посилять потужності компаній Sandoz та Novartis з виробництва лікарських засобів

Sandoz, підрозділ компанії Novartis, з виробництва генеричних лікарських засобів та біоаналогів, 17 вересня 2015 р. офіційно відкрила своє нове сучасне підприємство з виробництва біопрепаратів «BioInject», що розташоване у Тірольських Альпах у м. Шафтенау в Австрії. Відкриття такого підприємства стало можливим завдяки інвестиціям у понад 150 мільйонів євро, із створенням 100 робочих місць для висококваліфікованих працівників. Серед гостей, що відвідали цю подію, були високопосадовців уряду країни та представники регіону.

«BioInject» – це надсучасне підприємство, яке буде задіяне у виробництві попередньо заповнених шприців та продукції медичного призначення як для біоаналогів компанії Sandoz, так і для інноваційних біологічних препаратів компанії NovartisPharma. Наразі це означає, що на цьому новому об’єкті можна буде за одну хвилину заповнити 18000шприців,а запакувати – 100.Підприємство відіграватиме важливу роль у розробці нової хвилі біоаналогів та розвитку інноваційних біопрепаратів компанії Sandoz та Novartis Pharmaceuticals, що, у кінцевому результаті, допоможе задовольнити медичні потреби та розширити доступ пацієнтів до ключових біологічних препаратів.

Вітаючи гостей на відкритті підприємства, Керол Лінч, глобальний директор напрямку біофармацевтичних препаратів та онкологічних ін’єкційних препаратів компанії Sandoz, сказала:«Відкриття «BioInject» є свідченням технологічного лідерства компанії Sandoz у сфері біопрепаратів, а також свідченням зобов’язання компанії надалі зміцнювати свою глобальну лідерську позицію з виробництва біоаналогів».«BioInject» стане ключовим елементом мережі з виробництва біопрепаратів компанії Novartis, до якої також входять підприємства у Словенії, Сінгапурі та Франції.

Компанія Sandoz

Загальна сума інвестицій в Австрії з 1996 року склала 2,2 мільярди євро

З початку заснування компанії Novartis у 1996 році, в Австрію було інвестовано понад 2,2 мільярди євро. На даний час, у Групі налічується більше4600 працівників на чотирьох заводах. Таким чином, Novartis робить вагомий внесок в економіку таких територій, як Тіроль і Верхня Австрія, а також в економіку Відня.

Компанія Sandoz вважає своїм непохитним обов’язком збільшувати доступ пацієнтів до високоякісних біоаналогічних препаратів, що здатні покращити їх життя. Компанія є піонером та лідером на світовому ринку[i] і наразі представлена трьома біоаналогами у понад 60 країнах світу. Нещодавно Sandoz стала першою компанією, яка вивела біоаналоги на ринок Сполучених Штатів Америки,що свідчить про зростання конкуренції та доступності, яке передбачали законодавці у США, приймаючи «Постанову про цінову конкуренцію та інновації біологічних лікарських засобів» (BPCIA). Компанія Sandoz має провідну продуктову лінійку із кількома біоаналогами, що знаходяться на різних стадіях розробки, включно з п’ятьма програмами у III-ій фазі клінічних випробувань і підготовки до реєстрації. Будучи частиною Групи компаній Novartis, Sandoz має унікальну можливість бути лідером у галузі біоаналогів завдяки своєму досвіду та дослідницько-виробничим потужностям.

Про біологічні препарати та біоаналоги

Біологічні препарати – це складні білкові лікарські засоби, що виробляються живими клітинами. Вони стали революцією у сучасній медицині, оскільки дали можливість лікувати такі складні хвороби, як рак та аутоімунні захворювання.

Біоаналоги – це схвалені біопрепарати, які за своєю якістю, безпечністю та ефективністю відповідні до оригінальних лікарських засобів. Біоаналоги стимулюють розвиток конкуренції та пропонують потенційну економію у системі охорони здоров’я, а також сприяють стійким інноваціям та збільшенню доступу пацієнтів до лікування.

Про компанію Sandoz

Sandoz, підрозділ у складі компанії Novartis, є світовим лідером у фармацевтичній галузі виробництва генеричних препаратів, надаючи пацієнтам стійкий доступ до високоякісної медичної допомоги. Компанія нараховує понад 26000 працівників у світі та постачає широкий асортимент доступних,головним чином непатентованих лікарських засобів пацієнтам та споживачам з різних країн світу. Портфель препаратів компанії Sandozв світі налічує близько1100 молекул, що забезпечило обсяги продажів 9,6 млрд. доларів США у 2014 році. Компанія Sandoz займає позицію №1 у світі з виробництва біоаналогів, а також проти інфекційних, офтальмологічних лікарських засобів та препаратів для трансплантації.

Майже половина портфелю препаратів Sandoz складається із диференційованих репаратів – лікарських засобів, які є більш складними у процесі розробки та виробництва з наукової точки зору, ніж стандартні генерики. Окрім потужного росту компанії з часів консолідації бізнесу із виробництва генеричних препаратів під брендом Sandoz у 2003 році, компанія також постійно стимулює розвиток у певних регіонах та галузях диференційованих продуктів шляхом цільових придбань інших компаній.

1. На основі данихIMS, що включають всі біоаналоги, затверджені на комплексних ринках Північної Америки, Європи, Японії та Австралії

Джерело: прес-служба Sandoz

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ