Аптечные будниНовини

КП «Фарамація» стала учасником декількох соціальних програм

02/02/2013

Як повідомила прес-служба з посиланням на КП «Фармація», на сьогодні тривають перемовини підприємства з з низкою харківських фармацевтичних заводів з метою долучити їх до проекту «Картка киянина».

У 2012 році до проекту долучилися ЗАТ «Дарниця», ВАТ «Фармак», «Борщагівський ХФЗ ЗАТ НВЦ», в результаті чого киянам було запропоновано 52 найменування лікарських засобів, які можна придбати зі знижкою за «Карткою киянина».

Минулого року у Києві стартував ще однин проект«Здорове життя», у якому взяли участь мережа комунальних аптек «Фармація» та банк «Хрещатик». Він передбачає видачу банком кредитної картки без будь-якої застави на суму 5 тис. гривень. За її допомогою можна оплатити всі товари аптечного асортименту КП «Фармація». Ці кошти не можна зняти готівкою чи використати з іншою метою.

На сьогодні КП «Фармація» є єдиною мережею аптек, що несе навантаження з реалізації соціальних програм, започаткованих урядом та КМДА. Зокрема, комунальне підприємство надає 10% знижку на лікарські засоби інвалідам і учасникам війни та бойових дій, інвалідам внаслідок трудового каліцтва й дітям-інвалідам до 18 років. Також в аптеках діє 5% знижка для всіх пенсіонерів на лікарські засоби та товари аптечного асортименту.

До складу КП «Фармація» входить 112 аптек і 58 аптечних пунктів, а також контрольно-аналітична лабораторія, що атестована Державною службою України з лікарських засобів.

За матеріалами health.unian.net

+Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ