НовиниНовости фармацевтики

МОЗ розпочинає торги на закупівлю вакцин

27/03/2012

21 березня 2012 року Комітет з конкурсних торгів прийняв рішення щодо початку торгів за скороченою процедурою на закупівлю імунобіологічних препаратів для проведення імунопрофілактики населення за напрямом «Програми і централізовані заходи з імунопрофілактики». Причиною такого рішення стала потреба вітчизняних закладів охорони здоров’я у вищезгаданих препаратах. Згідно з оголошенням, оприлюдненим МОЗ відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель», пропозиції будуть розкриті 11 квітня 2012 року.

Для того, щоб оперативно забезпечити регіони необхідними вакцинами, МОЗ України, згідно зі ст. 40 Закону України «Про здійснення державних закупівель», були продовжені деякі договори на закупівлю вакцин, укладені ще в 2011 році, серед яких:

  •      вакцина для профілактики кору, паротиту та краснухи мультидозна;
  •      вакцина для профілактик сказу;
  •      вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюку ацелюлярна очищена інактивована;
  •      комбінована вакцина для профілактик дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярний компонент), поліомієліту та захворювань, спричинених Haemophilus inflenzae типу b.

Імунобіологічні препарати, закуплені у 2011, році наразі використовуються більш інтенсивно через їх нестачу в минулих роках (до 60% потреби), і, відповідно, велику кількість невакцинованих дітей. Завдяки економії під час закупівель вакцин ,а також за рахунок грошей, виділених урядом в 2011 році, вдалося закупити майже 100% річної потреби основних вакцин.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ