АктуальноНовини

На Одещині порушено кримінальну справу проти посадових осіб тендерного комітету Управління охорони здоров´я

21/02/2012

В Одеській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили злочин, скоєний посадовими особами тендерного комітету Управління охорони здоров´я  однієї з міських рад Одещини.

Порушення закону відбулося в ході проведення тендерної процедури закупівлі  діагностичного лабораторного апарата гастродуендоскопа за бюджетні гроші. Тендер був проведений за участю двох організацій, які не є агентами, дилерами, офіційними представниками або дистриб’юторами фірм-виробників медичного обладнання. Як виявилось, керівники підприємств були пов’язані між собою. В результаті, обладнання було придбане за завищеними цінами, і держава зазнала збитку в розмірі 123,5 тис. грн.

Прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем». Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, а також штраф  розміром від 500 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ