АктуальноНовини

На сайті Семінару PIC/S 2012 розпочато реєстрацію учасників

27/04/2012

На офіційному сайті, присвяченому проведенню засідання Комітету та навчального семінару міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S) для інспекторів GMP на тему «Кваліфікація та валідація. Сьогодення та майбутнє» розпочато реєстрацію учасників.

На сайті можна ознайомитися з програмою семінару для інспекторів GMP, можливістю он-лайн реєстрації, бронювання готелю та загальною інформацією щодо України, місця проведення Семінару PIC/S 2012. Адреса сайту: https://picseminar2012.org. Звертаємо увагу, що семінар проводиться виключно для інспекторів GMP.

На даний час Секретаріатом PIC/S вже надіслане офіційне запрошення на Семінар PIC/S 2012 від Держлікслужби України (SAUMP) до органів-учасників PIC/S, кандидатів та інших уповноважених регуляторних органів.

Нагадаємо, що 1 та 2 жовтня в Києві триватиме навчальний семінар PIC/S для інспекторів GMP на тему «Кваліфікація та валідація. Сьогодення та майбутнє». З 3 по 5 жовтня 2012 року в Києві відбудеться засідання Комітету міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (Pharmaceutical Inspection Cooperation Scheme (РIC/S).

Україна є повноправним членом PIC/S з 1 січня 2011 року.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ