Новини

Нове життя – нова надія

13/03/2015

2 березня 2015 року компанія «Сандоз» оголосила про початок нової програми «Нове життя – нова надія» (New Life & New Hope), що ставить собі за мету поліпшення стану здоров’я матері та дитини і зниження рівня смертності породілей та новонароджених. Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня програму відкриватиме серія освітніх семінарів-практикумів, що будуть підтримані компанією «Сандоз», та які будуть присвячені  питанням акушерства та гінекології в Ефіопії і направлені на поглиблення знань акушерок у цій галузі.

Ефіопія – це друга найбільша за чисельністю населення країна Африки, де 80% населення проживає у сільській місцевості і більшість жінок народжують вдома. У разі ускладнення протягом вагітності чи при пологах по допомогу звертаються до закладів першої медичної допомоги або так званих медичних центрів. На жаль, у багатьох з таких медичних центрів не вистачає медичного приладдя, а медперсонал у більшості випадків не має достатньої медичної кваліфікації, щоб забезпечити надання належної медичної допомоги вагітним жінкам у разі виникнення ускладнень.

Впроваджена компанією «Сандоз» програма корпоративної відповідальності «Нове життя-нова надія» забезпечує фінансування чотирьох освітніх семінарів-практикумів із надання першої медичної допомоги при пологах та питань акушерства та гінекології для 100 медичних працівників-акушерок  Ефіопії.  Завдяки здобутим знанням та навичкам у рамках освітньої програми ці 100 акушерок на практиці зможуть надавати більш якісні медичні послуги 40 000 породілей у районі Аддис-Абеби.

«Ми співпрацюємо із Міністерством охорони здоров’я Ефіопії і разом боремося з однією з найгостріших проблем у галузі охорони здоров’я цієї країни», – зазначила Людмила Рейна (LudmillaReina), керівник компанії «Сандоз» в Ефіопії. «Поглиблення медичних знань та опанування нових навичок медперсоналом в Ефіопії сприятиме зниженню смертності новонароджених та породілей».

***

«Сандоз», підрозділ у складі компанії «Новартіс», спеціалізується на виробництві генеричних препаратів. Портфель препаратів компанії «Сандоз» в світі налічує близько 1100 молекул.

Відділ комунікацій компанії «Сандоз» в Україні:
Ганна Акопян +38 (0) 44 495 28 66
[email protected]
https://www.sandoz.ua/

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ