АктуальноНовини

Представники Держлікслужби України ознайомилися з роботою ТОВ «Тернофарм»

26/07/2012

В рамках в рамках проведення в Тернополі спільного розширеного засідання колегії МОЗ України та Тернопільської облдержадміністрації перший заступник Голови Держлікслужби І. Б. Демченко, директор департаменту державного регулювання оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами О. О. Кропивний та 12 керівників територіальних Держлікслужб ознайомились з роботою підприємства з виробництва лікарських засобів ТОВ «Тернофарм».

Підприємство, яке здійснило переобладнання дільниць з виготовлення таблеток та порошків (2007 р.) та складських приміщень (2011 р.), сьогодні працює над реконструкцією дільниці виробництва рослинних лікарських засобів, а також будівництвом нової дільниці розливу рідких лікарських засобів. ТОВ «Тернофарм» перетворилось з фабрики, що випускала галенову продукцію, на сучасне фармацевтичне підприємство, яке працює згідно вимог GMP.

Сьогодні на підприємстві ТОВ «Тернофарм» працює біля 350 працівників, основна частина яких зайнята безпосередньо у виробництві. ТОВ «Тернофарм» випускає якісну, але недорогу продукцію, яка розрахована на населення різного класу та достатку, попит на яку постійно зростає. Протягом останнього десятиліття показник випуску продукції зріс на 30%.

Номенклатура препаратів підприємства складає 106 найменувань у формі мазі, гелів, таблеток, настоянок, екстрактів, крапель, розчинів, мікстур, фіточаїв та зборів. До переліку продукції, яка випускається підприємством, входять як традиційні, так і нові препарати такі як: «Трикардин», «Алтейка» (таблетки та сироп), «Ніфуроксазид» (таблетки та суспензія), «Антитусин», «Паста Теймурова», «Панкреатин», «Суха мікстура», «Септалор».

Компанія проводить активну зовнішньоекономічну діяльність, препарати ТОВ «Тернофарм» зареєстровані та користуються високим попитом в Білорусії, Молдові та Казахстані. [ кстати, если информация на этой странице вам понравилась – нажмите фейсбучный like или гугл +1 вверху страницы – нам нравится такая форма одобрения того, что мы делаем для вас ;) ]

Прес-служба Держлікслужби України

Підготувала +Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ