НовиниПодії

Семінар “Належна фармацевтична практика. Імплементація протоколів провізора/фармацевта” (Луцьк, Львів)

НовиниПодії

Семінар “Належна фармацевтична практика. Імплементація протоколів провізора/фармацевта” (Луцьк, Львів)

11/09/2018

20 та 21 вересня 2018 р. в Луцьку та Львові, відповідно, пройдуть виїзні навчально-практичні семінари «Належна фармацевтична практика. Імплементація протоколів провізора/фармацевта»

ГК «МедЕксперт» запрошує провізорів та фармацевтів, керівників фармацевтичних (аптечних) установ, співробітників профільних кафедр вищих учбових медичних закладів і закладів післядипломної освіти відвідати семінар «Належна фармацевтична практика. Імплементація протоколів провізора/фармацевта»:

В четвер, 20 вересня, в Луцьку, за адресою: вул. Кривий Вал, 18, Волинський академічний обласний театр ляльок (реєстрація учасників 8.30-8.50)

В п’ятницю, 21 вересня, у Львові, за адресою: пл. Князя Святослава, 5, готель «Таурус», конференцзал № 1 (реєстрація учасників 8.30-8.50)

Завантажити програму семінару – Луцьк

Завантажити програму семінару – Львів

Українські фармацевти та провізори вперше отримають сертифікат з міжнародними кредитами

Цей захід заплановано та буде проведено відповідно до вимог та стандартів Європейської академії безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CMECPD Academy). European CMECPD Academy уповноважена організовувати та проводити освітні заходи на міжнародному рівні в рамках безперервної медичної освіти та присвоювати учасникам European CMECPD Academy CME credits. Фармацевти отримають таку кількість міжнародних кредитів, яка відповідає часу їхньої участі у заході (1 година = 1 кредит).

Щоб отримати свої кредити, учасник повинен взяти участь у заході протягом 2 годин та заповнити форму оцінки. Наприкінці семінару заповнену форму оцінки можна обміняти на свій сертифікат на
стійці реєстрації.

Виїзний цикл семінарів входить до Програми підвищення кваліфікації співробітників фармацевтичної галузі. Сертифікати, видані по закінченню семінарів, враховуються при атестації / переатестації для підтвердження кваліфікаційної категорії (2 бали).

Участь у семінарі безкоштовна.

Лекції читатимуть:

Зайченко Ганна Володимирівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри фармакології НМУ
імені О.О. Богомольця

Бездітко Наталія Володимирівна, доктор мед. наук, професор кафедри фармакоекономіки НФаУ

Головач Ірина Юріївна, доктор мед. наук, професор, заслужений лікар України, керівник центру ревматології клінічної лікарні «Феофанія» ДУС

Гогунська Інна Володимирівна, доктор мед. наук, заслужений лікар України, лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки, заступник керівника Центру алергічних захворювань верхніх дихальних шляхів та вуха ДУ «Інститут отоларингології імені проф. О.С. Коломійченка НАМН України», міжнародний бізнестренер тренінгової компанії «ASK»

Бодня Катерина Ігорівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри медичної паразитології
та тропічних хвороб ХМАПО

Реєстрація на семінар на: https://med-expert.com.ua/seminars_for_doctors/vyezdnoj-format-dlja-farmacevtov/

Звіти про минулі семінари та анонси майбутніх семінарів дивіться на сайті Групи компаній «МедЕксперт»: https://med-expert.com.ua/reports/?from_seminar=887

Слідкуй за розвитком Фармації! Будь у тренді! (c)

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ