АктуальноНовини

ШУКАЄМО КЛІНІЧНИХ ПРОВІЗОРІВ!

09/09/2021

Оцінка медичних технологій (ОМТ) — важливий інструмент для прийняття інформованих рішень про раціональний розподіл та використання фінансових ресурсів у галузі охорони здоров’я. У сфері ОМТ України існує гострий кадровий дефіцит — не вистачає фахівців, які вміють інтерпретувати і використовувати інформацію, отриману зі звітів ОМТ, а також професіоналів, що знають, як готувати ці науково-дослідні роботи. Зараз, коли швидко створюється законодавча база для проведення бюджетних закупівель з обґрунтуванням ОМТ, потреба в таких фахівцях значно зросла.

Клінічний провізор — найбільш підготовлений і компетентний фахівець для проведення науково-дослідних робіт з ОМТ. Потрібні тільки додаткові знання і бажання вчитися. Вам, компетентним і допитливим, пропонуємо навчальний курс «Основний курс НТА».

Від журналу Фармацевт Практик* вереснева знижка для всіх клінічних провізорів на участь в навчанні 30 вересня 2021 року!

* Для отримання знижки при оформленні заявки на участь (за посиланням) в графі «Компанія» вкажіть промокод — clinpro. Персональну знижку Ви отримаєте за електронною адресою, вказаною в заявці.

Оформити заявку на участь

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ