Новини

Соціальна відповідальність аптек та виробників аптечної продукції

08/07/2016

Актуальні теми аптечної справи: погляд фахівця

Партнер проекту
biokon_2014_

Соціальна відповідальність бізнесу — поняття, яке з’явилося в Україні порівняно недавно. Його сенс полягає у відповідальному ставленні компанії до продуктів, які вона виробляє, чи послуг, які вона надає; до споживачів, персоналу, партнерів. Активна соціальна позиція компанії ґрунтується на гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі з суспільством, в активній участі у вирішенні найгостріших соціальних проблем.

Кращі світові практики, принципи і стандарти соціально відповідального бізнесу переймають й лідери українського фармацевтичного ринку, зокрема, виробники лікарських та косметичних засобів і аптечні мережі, які відпускають таку продукцію споживачам.

Медичне науково-виробниче об’єднання «БІОКОН» від початку свого заснування є соціально відповідальною компанією, оскільки виробляє продукцію для краси та здоров’я. Кожен продукт створено із дотриманням норм екологічності і безпеки, що, власне, і є базовим принципом корпоративної соціальної відповідальності.

Від 2013 р. триває благодійний проект «БІОКОН для здоров’я жінки», в рамках якого надається допомога лікарням у всіх областях України. Зокрема, жіночі консультації у різних регіонах щомісяця отримують від компанії «БІОКОН» необхідне обладнання для діагностики і лікування.

Щодо соціальної відповідальності аптечних закладів, то це передовсім належна гарантія якості ліків, які вони відпускають кінцевому споживачу, а також власні соціальні ініціативи чи участь у соціальних проектах, які проводять виробники лікарських та косметичних засобів.

— Одним із нещодавно проведених заходів соціального спрямування мережі аптек D.S. (Група компаній «Маркет Універсал», м. Львів) був фармацевтичний супровід подорожі 28 дітей (більшість з яких втратили батьків на війні) на відпочинок до моря, в Республіку Греція, — розповідає Наталія Денисова, комерційний директор мережі аптек D.S. — Поїздку організували ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих» та українська діаспора у Греції (товариство «Українсько-грецька думка»). Для забезпечення комфортної подорожі маленьких мандрівників було сформовано відповідну аптечку (сонцезахисні креми та засоби після засмаги ТМ «БІОКОН», термальна водичка, пігулки від захитування, захисні засоби від комарів, препарати від алергії тощо). Місія-кредо нашої компанії — «Допомагати людям, змінювати себе та світ на краще!».

На фото — Григорій Троцький, представник «БІОКОН», з колективом Делятинської міської лікарні при передачі благодійної допомоги

“Фармацевт Практик” #6′ 2016

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ