АктуальноНовиниФармацевт Практик Review

Соціально-відповідальний бізнес: надати допомогу там, де вона необхідна

13/03/2014

У рамках соціальної акції «Оранж День» (Orange Day) співробітники фармацевтичної компанії ГлаксоСмітКляйн щорічно присвячують один повний робочий день допомозі суспільству, у якому вони живуть і працюють. У 2013 році акція відбулася в Україні увосьме. В ній взяли участь більше 200 співробітників компанії, які надали допомогу 13-ти спеціалізованим громадським закладам та установам охорони здоров’я в багатьох областях країни.

Співробітники ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна проводять цей день у дитячих будинках, санаторіях, притулках, інтернатах, лікарнях, центрах розвитку, будинках для літніх, де організовують різноманітні активності і виконують громадські роботи з ремонту та благоустрою. Волонтери мають можливість самостійно вибирати день, місце та групу для соціальних активностей. Таким чином, вони можуть надати допомогу саме там, де вона найбільш доцільна та необхідна.

У 2013 році акція «Оранж День» пройшла в 11 населених пунктах України. В Києві активності були організовані в Київському міському будинку дитини та в Центрі раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна. Інші групи співробітників провели роботи в установах охорони здоров’я для дітей – у Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Запоріжжі; у дитячих будинках, притулках та інтернатах – в Ужгороді, Люботині, Севастополі, Луганську та смт. Новотроїцькому; в оздоровчих закладах – у Чернігові та Запоріжжі; а також у благодійній організації допомоги дітям з синдромом Дауна «Сонячні діти» в Одесі.

Віра Савицька, Директор Люботинської школи-інтернату від імені Адміністрації Люботинського УВК, педагогічного та дитячого колективу висловила подяку компанії ГлаксоСмітКляйн за багаторічну співпрацю з установою: «Кожен рік, протягом п’яти років, наших дітей радує зустріч з вашим колективом, а після зустрічі ми милуємося деревами і квітами, які прикрашають наш двір. Дякуємо за те, що ви робите для нас».

Марина Бучма, регіональний менеджер із зовнішніх зв’язків ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна, Молдова, Білорусь, Кавказ додала: «Оранж День» – це глобальна акція, яку наша компанія проводить по всьому світу. З 2004 року Україна бере в ній активну участь, тим самим робить свій внесок у виконання соціальної місії компанії та сприяє співробітникам у їх прагненні допомагати локальним спільнотам. Ми вважаємо важливим спрямовувати свою діяльність на поліпшення якості життя людей, за допомогою соціальних активностей у тому числі. Від імені компанії дякуємо всім добровольцям за ентузіазм, самовіддачу, зусилля і щире бажання допомогти».

Інформація про компанію ГлаксоСмітКляйн в Україні та світі доступна на сайті www.gsk.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ