АктуальноНовини

Торги на закупівлю лікарського засобу «Абакавір» перенесли

17/07/2012

Міністерство охорони здоров’я України за процедурою відкритих торгів здійснює закупівлю антиретровірусних препаратів, зокрема, «Абакавір», табл., капс., драже, 300 мг, оголошених в Інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» від 14 травня 2012 року, розкриття яких відбулось 14 червня 2012 року.

На етапі розгляду поданих пропозицій конкурсних торгів до МОЗ України надійшла ухвала Господарського суду м. Києва від 12.06.2012 у справі № 20/155, стосовно якої суд прийняв рішеннязаборонити вводити в цивільний обіг на території України лікарський засіб «Абамун» (міжнародна непатентована назва – «Абакавір»).

Відповідно до пункту 3 зазначеної ухвали, документ набирає чинності з моменту її прийняття, тобто з 12 червня 2012 року та підлягає негайному виконанню в порядку, встановленому Законом України «Про виконавче провадження».

На зазначену процедуру закупівлі подано чотири пропозиції конкурсних торгів учасників, двоє з яких запропонували до закупівлі лікарський засіб «Абамун», таблетки, вкриті оболонкою по 300 мг за найнижчими цінами.

З метою дотримання принципів здійснення державних закупівель МОЗ України звернулось до учасників зазначених торгів щодо надання роз’яснення та відповідних документів, які підтверджують правомірність на укладення договору про закупівлю за результатами зазначених торгів, а саме, лікарського засобу «Абамун» з урахуванням зазначеної ухвали Господарського суду м. Києва.

Відповідно до листів учасників, враховуючи ухвали Господарського суду м. Києва, на сьогодн учасники не мають права укладати договір, оскільки діє ухвала на заборону вводити в цивільний обіг лікарський засіб «Абамун».

Ураховуючи наявні матеріали, Комітет з конкурсних торгів МОЗ України 12липня 2012 року прийняв рішення щодо відхилення пропозицій конкурсних торгів даних двох учасників; відмінити торги за лотом 1 «Абакавір», табл., капс., драже, 300 мг та переоголосити торги на закупівлю лікарського засобу «Абакавір» за скороченою процедурою закупівлі.

Кінцевий термін подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів призначено на 1 серпня 2012. [ кстати, если информация на этой странице вам понравилась – нажмите фейсбучный like или гугл +1 вверху страницы – нам нравится такая форма одобрения того, что мы делаем для вас ;) ]

Прес-служба МОЗ України

Підготувала +Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ