АктуальноНовини

Третий, решающий этап определения Фаворитов украинского рынка 2012 года

21/09/2012


Конкурс торгових марок Фаворити Успіху готується до визначення лідерів українського ринку 2012 року. В Україні фаворити споживчої довіри визначатиметься вже в 10-е. Найкращі торгові марки товарів та послуг визначаються за сукупною оцінкою авторитетних експертів, знаменитостей та публічних людей, а також і завдяки думки небайдужих споживачів, які голосують за свої улюблені торгові марки і за улюблених зірок української сцени на порталі
www.favor.com.ua.

Публічне громадське голосування здійснюється у 4 етапи, щоквартально обнулюючись для того, щоб в кінці року дозволити скласти сукупний рейтинг і визначити, які торгові марки товарів та послуг були найбажаніші українцями, і рекомендувалися українцями більше за інші, виявившись найуспішнішими брендами 2012 року.

Наприкінці вересня завершується черговий щоквартальний етап, який, ймовірно вже дозволить визначити лідерів у більшості категорій рейтингу «Фаворити Успіху»:

«Початок осені зазвичай є вирішальним етапом конкурсу, — саме зараз, з осіннім сплеском ділової активності визначються імена Фаворитів. Споживчі смаки вже сформувалися, ми бачимо картину першого півріччя, і зазвичай до кінця року ситуація не може істотно змінитися: навряд-чи рейтинги четвертого кварталу кардинально вплинуть на картину, що склалася в попередніх трьох, і лише підтвердять її.» — коментує Олексій Кузнєцов, керуючий партнер та координатор конкурсу «Фаворити Успіху», — «…так відбувається зазвичай. Але, особисто у мене є суб’єктивне предчуття, що нинішня осінь 2012 року може піднести несподівані сюрпризи. Як відомо, суспільні настрої, в тому числі і споживчі, нерозривно пов’язані із загальною фінансовою і політичною ситуацією в країні, достатньо згадати 2008 і 2004 роки, і то як різко змінювалася динаміка уподобань у кризові та переломні періоди. Як би там не було, вивчення споживчих уподобань на протязі різних часових відрізків — саме те, чим ми займаємося, і ми уважно будемо відстежувати ситуацію й надалі, інформуючи громадскість про найкращи пропозиції, що дійсно варті довіри.»

У голосуванні конкурсу може взяти участь кожен бажаючий. Для цього потрібно відвідати сторінку https://www.favor.com.ua/vote/ та вказати на власні уподобання в будь-який з 500 номінацій конкурсу, кожна з яких відповідає певній категорії товарів чи послуг.


Регистрация Эксперта

Крім того, традиційно восени конкурс «Фаворити Успіху» розпочинає опитування Експертного Журі. Напевно серед користувачів сайту знайдеться чимало досвідчених фахівців різних галузей та знавців товарів і послуг, чия професійна діяльність дозволяє оцінити якість продукції та послуг не тільки з точки зору споживача, але й як експерта-професіонала.

Організатори конкурсу раді запросити до складу поважного журі незалежних експертів, які своїм професіоналізмом і добрим іменем гарантують якісну й незаангажовану оцінку конкурсантів. Подати заявку на участь у голосуванні у складі Експертної Журі можна за посиланням https://expert.favor.com.ua.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ