АктуальноНовини

Центральна лабораторія з аналізу якості ліків набуде статусу повноправного члена Загальноєвропейської мережі офіційних медичних контрольних лабораторій (GEON)

19/02/2013

Центральна лабораторія з аналізу якості ліків і медичної продукції набуде статусу повноправного члена Загальноєвропейської мережі офіційних медичних контрольних лабораторій (GEON) у зв’язку з тим, що з 18 березня 2013 року Україна стане 38-м членом Комісії європейської фармакопеї (дата набуття чинності для України Конвенції про розробку Європейської фармакопеї), – повідомляють у своєму листі Директор Європейського директорату з контролю якості ліків і охорони здоров’я (EDQM) С. Кейтель і заступник керівника Департаменту біологічної стандартизації К.-Х. Бучхейт.

З моменту набуття статусу повноправного члену члена GEON підпорядкована Держлікслужбі України лабораторія отримає право на низку пільг. Зокрема, на часткову оплату участі українських представників у міжнародних заходах, а саме: часткова оплата витрат на проведення взаємного спільного аудиту (MJAs) у майбутньому, відшкодування витрат для участі одного представника від України у щорічній нараді GEON або для участі у тренінгах, які організовуються EDQM.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ