НовиниНовости фармацевтики

Цього тижня у регіони поступили онкопрепарати, вакцини і фактори крові

31/08/2012

За підсумками минулого тижня відповідно до укладених договорів 2012 року було поставлено лікарських засобів і виробів медичного призначення на суму понад 20 млн гривень.

Протягом тижня здійснено поставку в регіони вакцини для профілактики кашлюку, дифтерії та правця з цільноклітинним кашлюковим компонентом (АКДП), анатоксин дифтерійно-правцевий очищений адсорбований рідкий (АДП), анатоксин дифтерійний очищений адсорбований зі зменшеним вмістом антигену рідкий (АД-м), анатоксин дифтерійно-правцевий очищений адсорбований зі зменшеним вмістом антигенів рідкий (АДП-м). Тижнем раніше регіони отримали вакцини «Інфанрикс» і «Пентаксим». Протягом минулого тижня була здійснена чергова поставка вакцини для профілактики сказу.

Склади НДСЛ “Охматдит” поповнилися лікарськими засобами для лікування онкохворих дитячого віку – «Колостимітат натрію», «Вориконазол», «Цитарабін», «Ленограстим», «Топотекан», «Антитимоцитарний глобулін кінський», «Еритропоетин альфа», а також низкою медичних виробів.

Разом з тим на державні підприємства МОЗ України поставлено препарати для лікування онкохворих дорослого віку – «Ертапенем», «Ібандронова кислота», «Карбоплатин», «Етопозид», «Цисплатин», антиретровірусні препарати – «Невірапін», «Лопінавір/Ритонавір», «Тенофовір + Емтрицитабін + Ефіваренз» для лікування ВІЛ/СНІДу, а також фактор згортання крові ІХ для лікування гемофілії.

Очікувана поставка – тест-система ІФА (набір реагентів) для скринінгу крові вагітних на виявлення антитіл до ВІЛ 1/2. Найближчим часом лікарські засоби і вироби медичного призначення будуть поставлені до лікувально-профілактичних закладів регіонів.

[ кстати, если информация на этой странице вам понравилась – нажмите фейсбучный like или гугл +1 вверху страницы – нам нравится такая форма одобрения того, что мы делаем для вас ;) ]

Прес-служба МОЗ України

Підготувала +Олена Новіцька

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ