АктуальноАптечные будниНовини

У аптеці Миколаєва виявлено продаж фальсифікованих препаратів

02/04/2013

УМВС України в Миколаївській області повідомляє, що в одній із аптек Миколаєва виявлено препарати з підозрою у фальсифікації. Обшук приміщення аптечного закладу проводила група, яку створили з представників правоохоронних органів і Держлікслужби України в Миколаївській області. Співробітників аптеки підозрювали в незаконній реалізації комбінованих лікарських засобів із вмістом ефедрину гідрохлориду.

Під час обшуку вилучено таблетки Т-федрин сумнівної якості й походження з підозрою на фальсифікат. Документи, які б могли підтвердити якість і законний спосіб придбання препарату, були відсутні.

Правоохоронці зафіксували спробу співробітників аптеки позбутися доказів і винести частину забороненого товару через запасний вихід, що також є порушенням чинного законодавства. Присутність правоохоронців у аптеці не заважало клієнтам запитувати у продавців Т-федрин. Слідчий відділ центрального районного відділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області проводить кримінальне провадження за статтею 321-1 КК України “Фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів”.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ