АктуальноНовини

У Києві відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Психотерапія. Західна традиція в українському контексті – 20 років досвіду»

19/06/2013

28-30 червня 2013 року Українська спілка психотерапевтів (УСП) і Відкритий міжнародний Університет розвитку людини «Україна» проведуть у Києві Міжнародну науково-практичну конференцію «Психотерапія. Західна традиція в українському контексті – 20 років досвіду».

За цих 20 років в Україні з’явилось чимало фахівців у галузі психотерапії, які пройшли багаторічну підготовку і мають великий досвід роботи. Сьогодні УСП налічує понад 2,5 тис. психотерапевтів, що працюють в усіх регіонах України.

На конференції будуть представлені 14 основних популярних напрямків сучасної психотерапії: психоаналіз, терапія центрована на особистості, дитяча і юнацька психотерапія, системна сімейна психотерапія, гештальт терапія, психодрама, арт-терапія, індивідуальна психологія за Адлером, телефонне консультування, трансактний аналіз, символ-драма, позитивна психотерапія, стаціонарна психотерапія, психологічне консультування (соціально-психологічний тренінг) й інші напрямки.

У фахівців і студентів у галузі психотерапії, психології і психіатрії є унікальна можливість доторкнутися до різноманіття напрямків, методів і підходів сучасної вітчизняної і закордонної психотерапії. Ознайомиться з різноманіттям технік і принципів роботи, а також особисто познайомитись з провідними українськими й закордонними фахівцями.

Урочисте відкриття та пленарна частина конференції пройде 28 червня 2013 р. у київському Будинку Кіно: в 10:00. Решта заходів у Університеті «Україна» з 15:00 28 червня та з 9:30 по 18:30 29 та 30 червня.

28 червня з 13:00 до 14:00 в Будинку Кіно відбудеться також прес-конференція представників Секретаріату УСП та Правління ЄАП для ЗМІ.

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ