Новини

У перелік документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності, можливо, будуть внесені зміни

20/01/2013

Державна служба України з контролю за наркотиками оприлюднила на своєму сайті проект постанови КМУ «Про внесення змін до пункту 19 переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності». Метою прийняття проекту є скорочення переліку документів, які необхідно подати для одержання ліцензії, а також приведення постанови КМУ від 04.06.2001 р. № 756 «Про затвердження переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності» у відповідність до Закону України від 22.03.2012 р. № 4617-VI «Про внесення змін до Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (щодо надання фізичним особам, які здійснюють медичну і ветеринарну практику, можливості використовувати в роботі наркотичні засоби).

Проект постанови пропонує виключити з пункту 19 переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для провадження господарської діяльності, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи про відповідність наявних приміщень вимогам санітарних норм і правил провадження господарської діяльності по зберіганню наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів або його копію, засвідчену в установленому порядку (видані за місцем провадження діяльності).

У цьому документі також запропоновано доповнити перелік документів згаданою вище копією ліцензії на провадження медичної або ветеринарної практики (для фізичних осіб-підприємців).

На думку експертів, прийняття цього документа має сприяти спрощенню отримання ліцензії на здійснення діяльності по обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів для суб’єктів господарювання.

За матеріалами сайту  Державної служби України з контролю за наркотиками

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ