АктуальноНовиниНовости фармацевтики

У Європі розширили показання до застосування препарату Ербітукс компанії Мерк Сероно для лікування колоректального раку

26/12/2013

Фармпідрозділ німецької компанії Мерк КГаА (Merck KgaA) компанія Мерк Сероно (Merck Serono) повідомила про те, що отримала схвалення регуляторних органів Європи на розширення показань до застосування лікарського препарату Ербітукс (Erbitux) для лікування колоректального раку.

Тепер препарат можна використовувати для лікування широкого кола пацієнтів. Зміни II типу істотні (зміни, внесені в реєстраційні документи лікарського засобу) будуть внесені в інструкцію препарату Ербітукс для лікування пацієнтів, які страждають на метастатичний колоректальний рак немутантного типу.

Схвалення Європейської комісії засноване на повних даних, які показують роль пухлини RAS у профілі безпеки препарату з новими даними біомаркерів із недавнього дослідження Opus. За словами президента і виконавчого директора біофармацевтичного підрозділу Мерк Сероно Белен Гаріджо (Belén Garijo), компанія має намір співпрацювати з регуляторними органами для того, щоб повідомити про розширення показань до застосування препарату пацієнтам і лікарям.

Раніше лікарський препарат Ербітукс був схвалений для лікування колоректального раку в 93 країнах і для лікування плоскоклітинної карциноми голови і шиї в 91 країні світу.

За матеріалами Медфармконнект

Материал подготовила +Екатерина Свириденко

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ