Новини

Вересневе свято для сімей – Family Day

08/09/2015

5 вересня 2015 р. у парку «Перемога» пройшов сімейний фестиваль Family Day,організований журналом «Ліза». Офіційним партнером фестивалю виступила компанія Біологише Хайльміттель Хеель ГмбХ (далі – Хеель), підтримавши здоровий і активний відпочинок дорослих та дітей. Загалом фестиваль відвідали близько 30 000 гостей.

Ще з самого ранку на території парку з’явилися перші гості фестивалю, готові весело провести час із друзями та близькими. І для дітей, і для дорослих було організовано багато ігор і конкурсів, майстер-класів і семінарів. Постійний ажіотаж спостерігався біля дитячої зони, де малюки могли провести час із аніматорами, навчитися малювати з героями Disney, спробувати себе в якості музиканта та показати всі свої таланти представникам дитячого продюсерського центру BabyPhotoStar. Дорослим також підготували багато цікавих активностей – йогу, ярмарок дитячих речей та хендмейду, зону краси та зону фуд-кортів і ще багато цікавинок, які перетворили звичайний день на справжнє сімейне свято.

Одним із найпопулярніших місць фестивалю одразу стала зона «Супергероїв» від Хеель, де гості змогли взяти участь у цікавій та насиченій програмі розваг. Діти були в неймовірному захваті від усіх активностей, які пропонували їм аніматори в костюмах супергероїв відомих брендів Хеель – Траумель С, Вібуркол, Еуфобіум композитум Назетропфен С. Вони з радістю збирали пазли, грались у художників із розмальовками та фотографувались із супергероями. Ще одним місцем, яке відразу полюбилося і малим, і дорослим, стала спортивна зона, в якій проходили майстер-класи із сімейних занять спортом із дітьми. Особлива увага приділялася правилам безпеки під час занять фізичною культурою та корисним порадам у випадку розтягнень і травмувань. Усі мами вдячно слухали лекції Світлани Гончарової, провідного вітчизняного експерта з сімейного тайм-менеджменту, бізнес-тренера і коуча. Особливо корисними були поради з виховання дітей та створення сімейної гармонії, в якій жінка матиме час на сім’ю, і на самореалізацію, і на відпочинок, тобто стане справжньою супермамою.

До самого вечора в парку Перемоги лунав дитячий сміх і веселий гомін, адже фестиваль Family Day настільки всім сподобався, що гості з великим задоволенням проводили час на свіжому повітрі. Перші вересневі вихідні пройшли на «ура» – в теплій і дружній сімейній атмосфері, яку вдалося створити організаторам і партнерам фестивалю.

Traumeel_FamilyDay_Sept5_2015_1

 Traumeel_FamilyDay_Sept5_2015_2

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем та обов’язково ознайомтесь з інструкцією. Виробник “Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ” (Баден-Баден, Німеччина). Траумель С, мазь. Р.п. МОЗ України № UA/5934/01/01 от 23.02.2012 р. Вібуркол, супозиторії. Р.п. МОЗ України   № UA/6662/01/01 от 15.06.2012 р. Еуфорбіум композитум Назентропфен С, спрей назальний. Р.п. МОЗ України   № UA/6010/01/01 от 06.04.2012 р.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ