Аптечные будниНовини

Вісім аптечних закладів київської області було позбавлено ліцензії

22/03/2012

На виконання постанови міжвідомчої наради Генеральної Прокуратури України від 03.11.2011р. «Про стан додержання органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, лікувальними та аптечними закладами вимог Основ законодавства України про охорону здоров’я» Прокуратура Київської області провела перевірку дотримання вимог законодавства про охорону здоров’я аптечними закладами області.

Виявилось, що деякі приватні аптечні заклади не дотримувалися вимог Законів України «Про лікарські засоби» та «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». Це призвело до того, що люди придбали лікарські засоби неналежної якості, серед яких були й ті, що не були зареєстровані у встановленому законодавством нашої країни порядку.

Беручи до уваги результати перевірки, прокурор Київської області вніс відповідне подання голові Державної служби України з лікарських засобів. В результаті було прийняте рішення  про позбавлення ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами 8 аптечних закладів області.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ