НовиниНовости фармацевтики

ЄС укладе угоду з Україною про взаємне визнання результатів інспектування фармацевтичних виробництв

23/01/2012

19 січня 2012 р. Міністерство економічного розвитку та торгівлі України провело засідання українських представників підкомітету № 3 «Політика у сфері підприємств, конкуренція та співробітництво в регуляторній сфері» Комітету з питань співпраці України та ЄС. Засідання відбулось під керівництвом Валерія Пятницького, урядового вповноваженого з питань європейської інтеграції, та за участю голови Держлікслужби України Олексія Соловйова. Метою заходу була підготовка до 7-го спільного засідання вищезгаданого підкомітету № 3, яке відбудеться 26 січня 2012 р.

На 7-му спільному засіданні підкомітету № 3 європейська та українська делегації планують заслухати доповідь О. Соловйова та розглянути питання стосовно процедури укладення угоди між ЄС та Україною про взаємне визнання результатів інспектування виробництва ліків на відповідність вимогам належної виробної практики (GMP).

Держлікслужба України з метою формально започаткувати процес перемовин з Європейською Комісією надіслала листа на адресу ген. директора Генерального директорату Єврокомісії з питань охорони здоров’я та захисту споживачів Паоли Тесторі Коджі, в якому пропонувалось розпочати процедуру укладення угоди про взаємне визнання результатів інспектування виробництва ліків на відповідність вимогам належної виробної практики (GMP) між ЄС та Україною.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ