Новини

Євген Заїка, генеральний директор «Фарма Старт» ACINO груп, – топ-менеджер №1 у фармгалузі України

Новини

Євген Заїка, генеральний директор «Фарма Старт» ACINO груп, – топ-менеджер №1 у фармгалузі України

30/05/2017

18 травня 2017 року у Klitchko Expo Hall на НСК «Олімпійський» відбулась урочиста церемонія нагородження лідерів  щорічного рейтингу «ТОП-100 менеджерів України», складеному медіакомпанією Ekonomika Communication Hub, висвітленому на українському діловому інтернет – порталі Delo.ua та опублікованому у журналі «Топ-100. Рейтинги крупнейших».

Генеральний директор «Фарма Старт», компанії швейцарської групи ACINO, Євген Заїка очолив галузевий рейтинг «Фармацевтика» та посів 16 місце у загальному «ТОП-100. Найкращі топ-менеджери України».

Найвища оцінка досягнень Євгена Заїки у фармацевтичній галузі стала результатом високих професійних якостей менеджера нового покоління і вміння діяти у непередбачуваних економічних умовах. З жовтня 2015 року Євген Заїка керує компанією «Фарма Старт», що входить до складу групи компаній ACINO, а також відповідає за бізнес ACINO у країнах СНД. Під керівництвом Євгена Заїки «Фарма Старт» вже протягом більше 6-и місяців тримає лідерство у топ-10 вітчизняних виробників за темпами приросту продажів в Україні[i] та за підсумками 2016 року займає 5-е місце у рейтингу привабливості компаній – роботодавців серед локальних фармацевтичних виробників[ii].

Цього року формування списку учасників відбувалось на основі рейтингу “ТОП-100. Найбільші виробничі компанії України” і “ТОП-100. Найбільші компанії сфери послуг” за 2016 рік. Загальний список учасників рейтингу складався зі 296 кандидатів з 19-ти галузей економіки України. Керівники оцінювалися за трьома основними показниками: рентабельність чистого обсягу продажів компанії (50%), результати опитування профільних HR-експертів (30%), результати відкритого голосування читачів Delo.ua (з вагою 20%).

Джерело: прес-служба «Фарма Старт», компанії швейцарської фармацевтичної групи ACINO

____________________________

[i] Дані аналітичної системи дослідження ринку “PharmXplorer”/ «Фармстандарт» компанії “Proxima Research” за результатами 2016 року.

[ii] Дані дослідження привабливості фармацевтичних компаній України як роботодавців (2016) спеціалізованого агентства «Фарма Персонал».

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ