Новини

Запрошуємо взяти участь в XIX Національному конгресі кардіологів України, 26-28 вересня 2018

Новини

Запрошуємо взяти участь в XIX Національному конгресі кардіологів України, 26-28 вересня 2018

04/09/2018

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у XIX Національному конгресі кардіологів України 26–28 вересня 2018 року, м. Київ

Місце проведення: НСК «Олімпійський» вул. Велика Васильківська, 55, м.Київ

Початок роботи Конгресу 26 вересня о 9.00

Урочисте відкриття 26 вересня о 17.30

Представлена на Конгресі програма є спільним результатом роботи провідних учених нашої країни.

Засідання Конгресу, що проходитимуть одночасно в 9 залах, будуть присвячені найактуальнішим темам сучасної кардіології та зможуть зацікавити лікарів різних спеціальностей.

  • Останні рекомендації європейських товариств та їх впровадження у вітчизняну практику будуть представлені на пленарних та секційних засіданнях, науково-практичних симпозіумах, круглих столах.
  • Спільне засідання аритмологів країн східної та центральної Європи. Що нового у веденні аритмій серця у 2018.
  • Спільне засідання Європейського товариства з атеросклерозу, Українського товариства з атеросклерозу та Польської ліпідної асоціації.
  • Спільна сесія Асоціації кардіологів України та Судинного дослідницького інституту легень (Велика Британія).
  • Питання коморбідності будуть розглянуті з фахівцями суміжних спеціальностей: неврологами, психологами, діабетологами, нефрологами, акушерами-гінекологами.
  • Школа практикуючого лікаря.
  • Для лікарів за спеціальністю «Загальна практика – сімейна медицина» буде прочитано курс лекцій «Кардіологія для сімейних лікарів» та курс «Базисні основи аритмології».
  • Поділяться досвідом вчені з Німеччини (G. Nickenig), Іспанії (Boria Ibanez), Великої Британії (S.G. Haworth, Dr. S. Gibbs), Словаччини (R. Hatala), Польщі (M. Banach, M. Chudzik, Dr. S. Darocha), Білорусі (acad. A. G. Mrochek, A. Chasnoits), Литви (J. Celutkiene).
  • Конкурс молодих вчених, його переможці отримають тревел-грант (оплата проїзду, проживання в готелі, безкоштовна реєстрація).
  • Під час Конгресу відбудеться симпозіум, присвячений старту в Україні нової глобальної ініціативи «Go red for women» (www.goredforwomen.org).

РЕЄСТРАЦІЯ

Щоб взяти участь в роботі Когресу, пройдіть, будь ласка, онлайн реєстрацію за посиланням: https://strazhesko.org.ua/kongress до 24 вересня 2018 року. Після 24 вересня реєстрація буде доступна тільки у місці проведення конгресу.

Онлайн реєстрація включає в себе можливість відвідувати наукові сесії, виставкову площу, придбати пакет з інформаційними матеріалами конгресу (конгрес-портфель, наукова програма, збірник тез, методичні рекомендації, стандарти діагностики та лікування, сертифікат учасника, ручка).

Вартість матеріалів Конгресу:

  • до 24 вересня – 400 грн.
  • у місці проведення – 500 грн.

Тел. для довідок: +380442497003, факс: +380442497003, +380442754209

Е-mail: [email protected]

Сайт: www.strazhesko.org.ua

Конгрес проводиться згідно з реєстраційним посвідченням № 334 УкрІНТІ від 30.06.2017 р. заходів, затверджених на 2018 р. МОЗ та НАМН України.

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ