Наказ МОЗ України від 06.08.2013 № 695 “Про затвердження Параметрів безпечності м’яса птиці”
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
06.08.2013 N 695
м.Київ
Про затвердження Параметрів безпечності м’яса птиці
Відповідно до підпункту 7.1 підпункту 7 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, на виконання вимог підпункту 89.1.14 підпункту 89.1 пункту 89 розділу VI Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010–2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Параметри безпечності м’яса птиці, що додаються.
2. Управлінню громадського здоров’я (А. Григоренко) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Вважати такими, що не застосовуються на території України, пункти “Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов”, затверджених заступником Міністра охорони здоров’я СРСР 01 серпня 1989 року № 5061-89 згідно з переліком, що додається.
4. Цей наказ набирає чинності через три роки з дня його офіційного опублікування.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.
Міністр Р. Богатирьова
Підготувала +Марія Морозова