Наказ МОЗ України від 29.12.2012 № 1140 “Про затвердження Державних санітарних норм та правил “Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини””
Міністерство охорони здоров’я СРСР
НАКАЗ
29.12.2012 N 1140
м.Київ
Про затвердження Державних санітарних норм та правил “Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини”
Відповідно до підпункту 197.4 пункту 197 розділу ХІІІ Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року № 187, підпункту 7.1 підпункту 7 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Державні санітарні норми та правила “Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини”, щододаються.
2. Управлінню громадського здоров’я (Григоренко А. А.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Голові Державної санітарно-епідеміологічної служби України, головному державному санітарному лікарю України Пономаренку А.М.прийняти цей наказ для керівництва та забезпечити нагляд за виконанням Державних санітарних норм та правил “Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини”, затверджених цим наказом.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Моісеєнко Р. О.
5. Цей наказ набирає чинності з 01 січня 2014 року.
Міністр Р. Богатирьова
Підготувала +Марія Морозова